Solskinnsmennesker

Dette blir en supersubjektiv side. Egentlig så er det en side for min egen del, men dere er hjertelig velkommen inn. Mine fysiske solskinnsmennesker finnes i det virkelig liv. De kommer ikke hit. Men mine solskinnsmennesker finnes ute i bloggverdenen også, de kommer hit.

Noen få ord om hvorfor de jeg velger, blir valgt, kommer til å ligge her. Men det er ikke sikkert denne siden blir så veeldig ofte oppdatert 🙂 Vi får se, alt etter helse og humør, som jeg sier, noen ganger 🙂 Utgangspunktet for denne siden kan dere lese her.

 

Fordi du var den første jeg noensinne turde å kommentere hos. Fordi du alltid svarer på kommentarer, selv når du kanskje burde latt være, av hensyn til deg selv. Fordi du har et utrolig engasjement, selv om vi ikke alltid er enige. Fordi du ikke gir opp. Og fordi du er deg, Freddy Stangnes – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk. Og fred over ditt minne.

 

Fordi du ga meg mot. Fordi du sa jeg kunne. Fordi du ga meg en plattform å stå på, når jeg ville rope ut i verden. Fordi du er en tullekopp, noen ganger. Fordi du svarer meg, selv om det tar tid noen ganger. Fordi du får meg til å le. Fordi du er en stjernebjørn og noen ganger Ursa Major. Rett og slett fordi du er Starbear – er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

 

Fordi du var en av de første som sa hallo til meg, her. Fordi du har gitt meg så mye hjelp. Fordi du ikke ler av min uvitenhet. Fordi du finner fine fakta og presenterer dem, uten å legge filter på. Fordi hulen din har så mange rom, med mye spennende innhold. Fordi du også får meg til å le og fnise. Fordi du er O Vise. Fordi du er Cassandra, i hulen din – er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

Fordi du skrev Fina med et smilefjes, for mange, mange innlegg siden. Fordi du er «Hurtigruta» noen ganger. Fordi du skriver slik at sjelen min gråter, noen ganger. Fordi du deler musikk med alle, noen ganger. Fordi du har temperament. Fordi du har gitt meg mer lærdom om samer og samisk kultur, enn jeg hadde fra før. Fordi du gir og gir av et såret hjerte. Fordi du er Mirapisani på godt og ondt, er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

Fordi du skriver om ting jeg ikke vet. Fordi du har humor. Fordi du spisser tankene mine. Fordi du er DAMEN med baller. Fordi du har kjærlighet til dine medmennesker. Fordi du er dyktig og standhaftig. Fordi du skriver så jeg ler meg nesten ned av stolen. Fordi du er flink til å se nye og tankevekkende bloggere. Fordi du er Kamelryttersken i ditt Karavanserai – er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

Fordi du er deg. Fordi du skriver om ditt liv. Slik at det også blir litt mitt. Fordi du lager lister over Godt. Fordi du gir meg forståelse for min mors sykdom. Fordi du kommer innom og sier: God morgen. Fordi du tar meg med på tur og viser meg din verden. Fordi du lærer meg å være glad. For det jeg kan og har. Fordi jeg ikke møter bitterhet hos deg. Fordi du ikke har vært i Sverige, men er forelsket i Sardinia. Fordi du engasjerer deg. Fordi du er Bente på Hm… – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

Fordi du viser meg et Danmark jeg ikke har kjent. Fordi du kan så mye om musikk. Fordi du gir meg kunnskap om noe jeg ikke har visst. Fordi du har et vakkert hvitblondt hår, når du kommenterer hos meg, noen ganger. Fordi du liker dyr og planter. Fordi du gir kloke svar. Fordi det alltid er noe morsomt, nytt eller spennende på siden din. Fordi du er Donald som Tømmer papirkurven – kladder og omskrivninger – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

Fordi jeg fant deg og mistet deg. Fordi du er engasjert, oppgitt og lei, noen ganger. Fordi du liker Tour de France. Fordi du fant meg igjen. Fordi du er en dyktig designer. Fordi du kommer innom og sier god morgen eller god kveld. Fordi du har guts. Fordi du arbeider hardt med å restituere deg. Fordi det banker et godt hjerte for dyr, hos deg. Fordi du er Rita i Heart and soul – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

Fordi du er både her og der. Fordi du elsker kyst og hav. Fordi du bygger om hus og gir meg øyeblikksbilder derfra. Fordi du gir råd. I vonde saker. Fordi du takker for deg og kommer igjen. Fordi du har en drøm om Santiago de Compostella. Fordi du prøver å finne ro i deg. Fordi du er Sirenia, både her og der – er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

 

Because your pictures make me use my brain and my imagination to really see them. Because you bring beauty to my eyes. Because you pay a tribute to Leonard Cohen. Beacuse you sometimes make me understand why colors are how they are. Because you brought me a wonderful piece of music. Because you are Leovi in La Fotografía Efectista Abstracta – you are sunshineperson, to me. Thank you.

Fordi du gir meg biter av livet ditt. Fordi du dikter og gir diktene dine til meg (og andre). Fordi du utfordret meg og samtidig ga meg heder. Fordi du deler Bergen med meg. Fordi du lar meg få noen gode råd. Fordi du er en fighter. Fordi jeg ikke visste hva trig…… et eller annet var og du fikk meg til å finne ut. Fordi du er Ege i Ege Denne – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

 

Fordi du har runebomme. Fordi du skriver om «rare ting jeg ikke vet noe om». Fordi du ikke dro på alternativmessa iår. Fordi du er mormor, du også. Fordi du er flink til å gå. Fordi du bryr deg. Om. Fordi du tar fine bilder på tur (du også). Fordi du sier klart fra. Fordi du lar meg bli med på dine oppussingsopp- og nedturer. Fordi du skravler deg bort på FB, noen ganger. Fordi du er Lavina både her og i din lille verden– er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

Fordi du skriver så tastene svir seg, på vegne av barn. Fordi du har laget en liten lomme i skrivetanken min og leselysten min, som er din. Fordi du har humor og en smule selvironi. Fordi jeg bare kan skrive «lest» og ikke være dypere enn det, i en kommentar til ditt innlegg. Fordi du har et herlig nick. Fordi du er Lammelåret i Lammelårtanker – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

 

Fordi du lot meg få bli med i ditt svangerskap. Fordi du gir meg dine politiske  standpunkt, selv om vi ikke alltid er enige. Fordi du skriver tankevekkende innlegg. Fordi du har fulgt din politiske overbevisning og deltar i det lokale politiske liv. Fordi du er fotballtilhenger, Liverpool? Fordi du får meg til å fnise. Fordi du tror at du er meningsløs og finner ut at du ikke er det. Fordi du har omtanke. Fordi du er Nina Elisabeth, i Din Tenketank,- er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk

Fordi du tar meg med til dine steder i Danmark. Fordi du også er «en av de grå pantere». Fordi du binder de deiligste bukketter av dine blomster og dele dem med meg. Fordi du liker å hekle «mormorruter» til tepper og gir dem bort. Fordi du kommer innom og sier hallo. Fordi du er flink til å fotografere. Fordi det alltid er noe fint på siden din. Fordi du er Hanne Bente og Vild med hverdagen- er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

Fordi du er av «Stopputslekten». Fordi du gir meg en god latter. Fordi du er en nullvamp. Fordi du alltid kaller Frode for Flode. Fordi du hører på P.I.L.S.. Fordi du savner Joralf. Fordi du er Bonaetterallerannet. Fordi du er Nasha i Bjørnhiet – er du solskinn, for meg. Takk.

 

Fordi du lot meg bli kjent med et lite solskinnsmenneske. Fordi du har mobildilla og ikke skjuler det. Fordi du har en vilje til å gjøre noe med tilværelsen din på så mange plan. Fordi du er borte, lenge, synes jeg og kommer igjen med et innlegg som enten får meg til å tenke, skratte eller bare smile. Fordi du har en sans for humor som tiltaler meg. Fordi du omorganiserer bloggene din. Rett så ofte, synes jeg. Fordi du er Tante Farmor i Tante Farmor i farta – er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk

Fordi du har et fastlagt fokus for bloggen din. Fordi du har engasjement så det holder. Fordi du skriver om din egen verden i politikken. Selv om ditt politiske ståsted ikke er mitt møter du meg med respekt. Fordi du er grundig i dine innlegg. Fordi du deler noen av dine gleder og bekymringer. Fordi du er Marit Elisebet i Ut av uføre(t) – er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

 

Fordi du kom og ba om våre meninger om noe utradisjonelt. Fordi du skremmer vannet av meg med et bilde i blant. Fordi du har en aldri så liten snert i dine kommentarer. Fordi du er en lykkelig amatør og lar meg være en like lykkelig amatør. Fordi du får meg til å lure, en gang i blant. Fordi du er Erosy i Erosy – er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

 

Fordi du er en modig maur. Fordi du fikk meg interessert i en sykdom som ikke har blitt ordentlig tatt tak i. Fordi du er engasjert. Fordi du utnytter tiden du orker noe, fullt ut. Fordi du viser meg veier til ny innsikt. Fordi du er en nerdeglamblogger eller noe i den retningen og gir meg en munter latter, i blant. Fordi du har omsorg for andre. Fordi du er Cathrine i SeredipityCat – er du et solskinnsmenneske, for meg. Takk.

Fordi du er raus med ditt liv og din mat. Fordi jeg ler så jeg hikster, når du henger ut «språkblomster» og andre morsomme blomster. Fordi du trives i og deler med oss, ditt Sverige. Fordi det er vakre bilder hos deg. Fordi du har selvironi og humor. Fordi det må to til å gjøre din jobb, når du har sagt: «Bye, bye birdie» og blitt heltidsfri. Fordi du har «svartovn» og koker der med glede. Fordi du har barnebarn som er herlige. Fordi du er Ellen i Hos Mommer – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

Fordi du (også) gjorde meg oppmerksom på et problem, jeg aldri hadde tenkt over. Fordi du er ærligere og mer direkte enn de fleste på dette området. Fordi du har en sønn som sier at du promper dødningehoder. Fordi du har mot nok til å gjøre det du helst ikke vil. Fordi du kommer innom og sier noe fornuftig, eller nesten bare hei. Fordi du har en porsjon selvironi. Fordi du «rapper» kamera og tar vakre bilder. Fordi du er Madam Ink i ditt lille hjørne – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

Fordi du gir meg stoff til ettertanke. Fordi du lager mat og deler oppskrifter. Fordi du har en kjærlighet til det du gjør. Fordi du er raus. Fordi det er morsomt å titte innom hos deg og ikke være helt sikker på hva jeg finner. Fordi du kommer på visitt på muren. Fordi du gir meg musikk en gang i blant. Fordi du liker Halldis Moren Vesaas. Fordi du er Elisabeth i Ord over grind – er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

Fordi du først var en geriljapoet og stuntpoet som kom med fyndige ord. Fordi du tok steget inn i et annet univers, med bravur. Fordi du deler generøst av din egen verden, både den gode og den mindre gode. Fordi du aldri slutter å forbause meg. Fordi du setter ord på det jeg ikke klarte, selv. Fordi du liker musikk. Også min musikk. Fordi du tåler. Fordi du er Gamle ugle på Diktugla er du et solskinnsmenneske for meg.

Fordi du er mormor i ditt eget univers. Fordi du synger. Fordi det kommer ulikt å lese hos deg. Fordi du ikke er 100% alvorlig alltid eller omvendt. Fordi du er 100% mormor. Fordi du ikke er selvhøytidelig. Fordi du er glad i Oslo. Fordi jeg gleder meg over å lese dine betraktninger. Fordi du er Inger i Mormoruniverset er du et solskinnsmenneske for meg.

 

Fordi du skriver en fjaseblogg som ikke er bare fjas. Fordi du får meg til å le. Fordi du skriver pent om andre. Fordi du har en ustyrlig humor. Fordi du lager morsomme utfordringer. Fordi du lager quizer. Fordi du kårer ukens beste og lar meg finne nye blogger å lese. Fordi du skriver på dialekt, noen ganger, Fordi du er Elin i Bare Lille Elin er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

Fordi du er fantasirik. Fordi du er inkluderende. Fordi du er som et strå i vinden, du reiser deg etter vindkastene livet gir deg. Fordi du også lærer meg noe nytt. Fordi du skriver spennende tekster. Fordi du er dyktig nå det gjelder fotografier, både gamle og nye. Fordi jeg savner ordene dine, når du ikke er her. Fordi du er Mariane på Star One, er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

Fordi du tar meg med på kunstutstillinger og loppemarkeder. Fordi du nettopp har lært å strikke. Fordi du er bestemor, som meg. Fordi du bringer oppskrifter jeg kan snuppe. Fordi du holder din blogg «awardfri». Fordi du er glad i dyr. Fordi du tar meg med på tur. Fordi du fotograferer fugler og ekorn. Fordi vi  «møtes» hver morgen. Fordi du er Madame i Madames Huskeblog er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

solskinn1-150x150Fordi du deler likøroppskrifter og andre oppskrifter med meg. Fordi du gir meg inspirasjon når det gjelder søm. Fordi jeg alltid finner noe morsomt eller fine bilder, når jeg ramler innom siden din. En sjelden gang er det noe trist. Og da kan vi trøste hverandre. Fordi du også bruker ullsokker. Fordi du er bestemor , som meg. Fordi du har et herlig smil. Fordi du er Birgitte i Birgittes blog univers, er du et solskinnsmenneske for meg. Takk.

solskinn1-150x150Fordi du har blikk og tanker, for det store og det lille. Fordi du deler, raust og rikelig, når du har ork. Fordi du er en strålende klemmer og heier. Fordi du er et Tanketroll, uten vondt i. Fordi du liker André Bjerke. Fordi du får meg til å smile av tekstene dine, noen ganger. Fordi du er Nina i Tanketrollet er du et solskinnsmenneske for meg. Takk

 

 

 

37 kommentarer til Solskinnsmennesker

 1. Tusen takk, Mormor 😳 😀
  Kamelryttersken recently posted..Komplimenter, med vafler, på en tirsdagMy Profile

 2. Bente sier:

  Kjære mormor.
  Tusen takk! 🙂
  Dette var en spesielt fin dag å få ordene dine!
  Bente recently posted..HvilepauseMy Profile

 3. Donald sier:

  Det var pænt sagt, takk Mormor. Du skriver godt 🙂
  Donald recently posted..Ørby-gårdMy Profile

 4. mirapisani mirapisani sier:

  Næmmen så kult mormor. 😆 Og tusen takk. 😉
  Håper du får tid og krefter til å holde på med denne siden fordi du kjenner så mange flinke bloggere utenfor Hiet. Og herfra blir det lettere for meg å finne frem til dem. 🙂
  mirapisani recently posted..Storting & Oljefond.My Profile

 5. Rita sier:

  NÅ fikk du meg til å gråte, noen tårer av ekte glede og forundring over at noen finner meg verdig til en slik fantastisk omtale 🙂 Dette varmet meg mer enn du tror 🙂 Jeg har ikke fått vært hos deg i det siste, grunnet ting som ikke jeg trenger å utdype her, men jeg kommer veldig plutselig tilbake igjen. Nå må jeg bare tørke en tåre av pur glede og ønske deg det beste som kan ønskes deg 🙂 Varme tanker til et solskinsmenneske av de sjelde!!

 6. Cassandra Cassandra sier:

  Egentlig så er det nok Mormor selv som er et solskinnsmenneske 🙂 Som sprer glede for oss alle. Så takk for at du er deg Mormor 🙂
  Stor solskinnsklem
  Cassandra recently posted..Vi har en pave!My Profile

 7. nasha nasha sier:

  Er det noen her som har sett Joralf? Nasha kom hjem til tomt hus. Han ser sånn ut:
  http://www.starbear.no/nasha/files/2011/10/DSC00991.jpeg

  Og er savnet. Med eller uten kartungt på seg. Etterlyst uten F.B.X.

  SAVNER Joraaalf min besteste venn i evigheter.., 😥
  Nasha skal legge seg nå nemlig og god natt på høylys dag.
  WRÆÆÆL..!!! @@@ 😥 @@@
  nasha recently posted..Så godt å være Nasha på helg og Radio Rock.My Profile

 8. sirenia sier:

  Tusen takk Mormor 🙂
  ingen kan som du spre sol og lys.
  Veien blir til mens vi går
  og ingen andre kan gå den for oss
  det er en spennede tur, livet 🙂

  Snart skal jeg ta dere med på småturer
  igjen skal bål tennes og naturen nytes
  med frisk nese og åpne blikk.
  sirenia recently posted..Husker ikkeMy Profile

 9. Leovi sier:

  Oh, what a surprise!, Thank you very much, I’m very happy for your sunny recognition. A hug.

 10. Ege Denne sier:

  I read what you say
  With tears in my eyes
  I feel grateful
  And loving
  In spite
  Of painful days..

  Can I hold you up
  Like You hold me to the light
  I’ll feel that’s all reason
  Why I live…

  <3
  Ege

 11. Lavina sier:

  Er det noen
  som kan få
  meg til å
  klukke av latter
  er det MORMOR.

  Er det noen
  som kan få
  meg til å
  tørke en tåre eller ti
  er det MORMOR.

  Er det noen
  som kan få
  meg til å
  ta i bruk mine små grå
  er det MORMOR.

  Er det noen
  som kan få
  en overskyet dag
  til å skinne som sola
  er det MORMOR..

  Tusen takk MORMOR
  for at du får meg
  til og smile når jeg
  plundrer med malinga..
  Lavina recently posted..I år droppet man den alternative messen.My Profile

 12. Hanne Bente sier:

  Hej Mormor.
  1000 tak Mormor.
  Jeg sidder endnu med tåre i mine øje efter at jeg har læst din beskrivelse af mig.
  Jeg elsker at læse på din blog «Mormors klagemur» – se «dagens tekst».
  Må jeg sætte det på min blog – og sæt et link ind til din blog?
  Knus Hanne Bente ♥

 13. Tusen takk for så utrolig flotte ord, mormor.
  Du er ei strålende dame, som vet å sette ord på ting 🙂

  Store klemmer til deg!!
  Nina Elisabeth recently posted..Intet nytt under solen…. Statistisk sett…My Profile

 14. Hanne Bente sier:

  Hej Mormor.
  Jeg har sat det ind på min blog – og linket til din blog.
  Knus Hanne Bente ♥

 15. nasha nasha sier:

  Fiiina! 😀
  Man er strengt tatt ikke mennske, men nullvamp og utnevnt til Bonamassatastic Bonabuddie. 😉
  http://jbxp.net/
  nasha recently posted..Så godt å være Nasha på helg og Radio Rock.My Profile

 16. Mammut Mamma sier:

  Neimen, så koselig!

  Det er en ære å få stå på lista di mormor!!

  Tusen takk! *Knuseklem*
  Mammut Mamma recently posted..Heldigvis, ikke bare meg….My Profile

 17. Sotengelen sier:

  Kjempefin liste og kjempefin idé!

  Jeg har lest mange av disse bloggene før, men kjenner menneskene bak bare sånn passe enda. Jeg skal benytte dagen til å lese mer.

 18. Starbear Starbear sier:

  M-M:
  Det er ikke mange som evner å fremme en klump i halsen hos meg, og langt mindre en tåre i øyekroken ❗ Men, i tillegg til alle de andre her, å se en slik utilslørt hyllest til «skarve meg», det gjorde meg rørt lengre enn langt inn i hjerteroten 😳
  Skulle bare ønske jeg hadde dine evner til å skrive noe slikt om deg, da ingen, og da mener jeg INGEN, har fortjent en tilsvarende hyllest som DEG ❗
  Dessverre besitter jeg ikke slike evner som dine, så jeg får heller her repetere, dvs., linke til, et slags dikt jeg laget til deg for en god del tid tilbake. Men før det: TAKK for at du er den du er, SOM du er, mot ALLE ❗

  http://www.starbear.no/bear/2011/05/02/en-hyllest-til-bj%c3%b8rnehiets-mormor/
  Starbear recently posted..Fant kjempeedderkopp!My Profile

 19. Ei stor ære å koma på denne lista. Vil så gjerne vera eit solskinnsmenneske, sjølv om eg av og til (ofte) har alvorsord.
  Ved å kåra andre til solskinnsmenneske, sprer du sjølv varme stråler, mormor. Takk takk!
  marit elisebet totland recently posted..Argument mot voldtekt: "Det er ein person inni der"!My Profile

 20. For en fantastisk start på dagen å finne seg selv på listen over solskinnsmennesker! 😀

  Tusen hjertelig takk til deg, kjære Mormor! Du er virkelig en god dame med mye hjertevarme. <3

 21. Måtte innom her for å sjå kva for nye solskinnsmenneske du har møtt. Blir i godt humør av det!
  marit elisebet totland recently posted..Arbeidsavklaring – Varden viser veg!My Profile

 22. Ellen sier:

  Jeg kan kun rødme af glæde og ydmyghed, som mange af de andre også gør 😳
  Du er et vidunderligt menneske, at du kan skrive disse positive ord til så mange bloggere.
  Jeg har læst hele listen og er meget glad over at være tilføjet den. Tusind, tusind tak til dig, kære mormor 🙂

 23. Madam Ink sier:

  Å takk Mormor!
  Jeg griner så tårene spruter! Så rørt over at JEG, lille ubetydelige meg kan være et solskinnsmenneske for noen. Det betyr så mye, denne anerkjennelsen. denne hederen i at jeg, slik jeg er og det jeg deler- kan bety noe fint for noen. Og denne Noen, er deg Mormor, min høyt verdsatte bloggmormor.
  Det er ikke alle forunt å være så heldig å ha en Mormor som deg!
  Jeg må også innrømmet at jeg ser mye av «virkelighetens» Mormor i deg, henne vi dessverre mistet for noen år siden.
  Tusen takk!
  Knuseklem!
  Madam Ink recently posted..Klar – ferdig – gå!My Profile

 24. Elisabeth sier:

  Kjæreste mormor.

  Trøtt og lei etter jobbehelg var jeg. Da ramler det inn et lite pip fra deg. På ordovergrind.
  For en nydelig overraskelse. Jeg smiler ikke bare inni meg. Det var som hele sola tittet inn. Ydmyk og rørt kjenner jeg meg. Og stolt og glad.

  Tuuusen takk for vakre ord. You made my day!
  Elisabeth recently posted..Så (ome)lett !!My Profile

 25. Vilket fint upplägg du gjort och vad fint du skriver om människorna bakom dina länkar, jättefint! Ha en fin lördagskväll!
  Maria Lundmark Hällsten recently posted..Smet efter olyckaMy Profile

 26. gamle ugle sier:

  Takk mormor, nå ble jeg rørt, og mistet nesten ordene. Solskinnsmenneske hos deg, det tar jeg som en stor ære.
  Takk.
  gamle ugle recently posted..liebster blogawardMy Profile

 27. Å kjære deg. For en ære. For noen ord. Du er unik og heldige meg for at jeg har blitt kjent med deg 🙂
  Med noen tårer på kinn sier jeg tusen tusen takk og jeg slenger på «i lige måde»
  sa en mormor til en annen 🙂
  Inger (mormoruniverset) recently posted..Hvor?My Profile

 28. ♥ åååhh! ♥ Tusen tusen takk, mormor K!!! ♥ Så overraskende og morsomt! ♥ DU er også et solskinnsmenneske for meg. Her inne vet man heller aldri hva mann får før man åpner innlegget, sånt liker jeg. ♥

  Igjen: Tusen tusen takk!

  Og jeg er enig med deg ang de jeg «kjenner» som du har listet opp her. Resten skal jeg jammen meg ta en kikk på. 🙂

  Klem på en tirsdag fra bare lille elin☻
  bare lille elin recently posted..Mandagstema # 52. PortrettMy Profile

 29. Mariane sier:

  Jeg skulle lige hente en æske klenex – for jeg kom til at snøfte lidt. Så mange mange tak selv, Mormor.. Det varmer hele mit hjerte!!!!!!
  Mariane recently posted..Weekly Photo Challenge: EDIT your PHOTO #1My Profile

 30. Nils Christian Flittig sier:

  Helt Genialt:)
  For en superkul blogg.
  Denne skal jeg ihvertfall følge med på, digger ordbruken her;)

 31. Madame sier:

  Åh, så smukt Mormor – tak for de søde ord! Du er bestemt også selv et solskinsmenneske! Jeg lægger straks din nye blog ind i min reader. Klem
  Madame recently posted..Ny bog – og lært at strikkeMy Profile

 32. Svein sier:

  Hei. Lenge siden vi har hørt noen ord fra Freddy Stangnes. Vet du hvordan det er med han om dagen ?

  Ellers ha en flott, forrykende helg. Antar du er ankommet ditt sommerhi nå. 🙂

  Fredagskveldshilsen
  fra Svein

 33. Birgitte sier:

  Var lige indenom og ser at du beskriver mig som et solskinsmenneske 🙂
  Det tror jeg aldrig jeg er blevet kaldt før;-)
  Tusind tak og bestemt i lige måde 🙂
  Knus her fra:-)
  Birgitte recently posted..Lørdag ordløs # 87My Profile

 34. Nina sier:

  Kjære mormora- du er den eneste mormora jeg har 🙂 da er det så fint at du er som du er. Jeg leste dine ord som du har valgt i beskrivelsen av hva tanketrollet gir deg – og jeg kjenner at jeg blir glad- og stolt. For du er klok – og du leser skrevne ord med skarpe glass i brillene- jeg er glad du ser meg, jeg er også glad for at den du ser er meg ,og jeg er glad for at du på en måte er glad i meg. Jeg er blitt glad i deg fordi hjerter møtes – uansett
  Nina recently posted..Hjerte av STEIN eller hjerte av GULL ? Eller hjerteløs ?My Profile

 35. God morgen mormor. Wow. Dette sier meg veldig mye om ditt hjerterom, en flott hilsen 🙂 Er selv en mormor som er på en liten morgenrundreise og tok en stopp på din flotte side. Morgentimens- stillhet skaper dagens gleder … ha en fredfull, hyggelig dag 🙂
  Hjerteklems til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge