Så har man lest kommentarfelt, igjen

Jeg vet. Ikke sunt, men likevel. For to år siden fikk Liv-Signe Navarsete en tekstmelding med ufint innhold etter midnatt. Denne meldingen er det ingen som har vedkjent seg, i etterhånd. Hun meldte fra til ledelsen i SP, for to år siden. Forbilledlig, i mine øyne. Fortsatt er det et VI som ikke har tekstet en bokstav. Ikke som vedkommende vil vedkjenne seg, i alle fall

Jeg leser så øyet blir stort og grått.
Ikke noe å bry seg om 
Fyllerør
Hvorfor tok det to år før hun følte seg krenket?
Tenk på Grande som hadde sex i åkeren med en syttenåring, helt frivillig fra begges side. (det er mye verre i en del menns øyne)
Disse artiklene som VG skriver om dette,er krisemaksimering. Det er antagelig 9 menn som har sittet med denne telefonen,mens en satt på do.
Hvorfor skulle det være enklere for partilederen og finne ut av dette,i forhold til f.eks politiet når de må henlegge en sak pga mangel på bevis. Slik er det. Har man ingen bevis,så faller saken fra hverandre. Jeg kan heller ikke forstå at VG skal angripe et helt parti fordi at en håndfull menn har drukket seg fulle på forhåpentlig lovlig sprit.
Snakker man om lav moral og slett oppførsel,så bør nok VG se lenger til Venstre. Den oppførselen Grande viste i dette bryllupet,må da være 10 ganger verre,enn at 9 fulle menn sender en tullete melding. Og hun sitter som statsråd ! 
Storm i et fingerbøl.
Såpass må hun tåle (der var den igjen, utrolig hva kvinner skal tåle)

Jo da, majoriteten som skriver er menn, jo da, det finnes et og annet vettugt mannfolk i denne kommentarspalten Men mannfolk finnes ikke i denne pubertale vennegjengen i SP.
Stå frem og si: Ja det var meg/vi (det er et vi der), jeg/vi angrer, jeg/vi ber om unnskyldning.

At Slagvold Vedum ikke får hull på denne byllen er synd. Om jeg noen sinne hadde tenkt å stemme SP ved et valg, forsvinner det nå i det blå. En ikke handlekraftig politiker er ikke noe å stemme på og det rammer ikke bare guttegjengen og lederen, det rammer hele partiet. Hvordan kan man stole på noen derfra?

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Politikk -samfunn og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Så har man lest kommentarfelt, igjen

  1. Lisa sier:

    🙂 egentlig kan vi ikke stole på noen derfra. Eller fra andre partier. Eller annet steds fra. Alle beskylder alle – i det øyeblikket de selv kan profitere på noe eller noen. Eller har behov for å tildekke noe. Etikk? Er kynisk blitt. Alt er et spill. P.t. er det nok Første Hus som styrer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge