Ingen «Mor Godhjerta»

Erna Solberg var på talerstolen i dag. Det er landmøte i Høyre, forstår jeg. Siden jeg som regel får kvalme av å se politikere, lytter jeg istedet. Radio er en fin ting.

I god Høyreånd stilles det krav. Til arbeidsløse, til trygdemottakere, ungdom og desslike. Spare, omstille seg, delta. Jada, jeg tror at de aller fleste VIL delta, vil arbeide, vil ut i samfunnet, omstiller seg til de blir utmattet og ikke arbeidsføre. Skal folk i arbeid, må det være arbeid å få- Jammen det er da arbeid? Ikke sant? Det foregår fortsatt arbeidsinnvandring og sosial dumping. Gjøre noe med det? Kanskje? Glemme alle disse formidlingsbyråene for arbeid. GI folk anstendig lønn og fast arbeid, da går det greiere. Midlertidige ansettelser skaper ikke en eneste arbeidsplass, bare flere midlertidig ansatte (som finner seg i alt for mye, fordi man må ha noe å leve av.)

Hørte ikke et eneste krav til dem som sitter på pengesekkene i samfunnet. De som har til både mat og salt til maten og litt til. De skal bare få det litt romsligere, så blir det nok bra. I kongeriket Norge.  Nå ja, bibeltro er både hun og regjeringen hennes. De som har lite, skal fratas det de har, mens de som har, skal få mer. Matteus 13:12

 

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Politikk -samfunn og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Ingen «Mor Godhjerta»

 1. gamle ugle sier:

  Nemlig. Jeg orker ikke mer av dette jeg, kan vi snart få et skifte i politikken?
  Jeg har begynt å slå av lyden på tv-en når enkelte politikere snakker. Blir uvel av noen av dem. Dessverre.
  Og jeg tar meg i å savne Hanna Kvanmo
  God fredag mormor
  gamle ugle recently posted..etternytelseMy Profile

 2. Lisa sier:

  Lest Hege Ulstein i Dagsavisen i dag. 🙂 sitat: ‘Høyre forandrer Norge i sitt bilde hver eneste dag. Men statsministeren er mest opptatt av å snakke om alt som ikke er mulig. Alle pengene som allerede er brukt. Alle begrensningene som gjør at det ikke kommer til å skje noe særlig.’ – 🙂 Jeg trodde at denne regjeringen ville få kort levetid. En naturlig konsekvens av at den undergraver sosialpolitikken og solidariteten; men……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge