Så kom det noen fjon igjen

Det skal det visst gjøre, ikke mye hver dag, men holder det på lenge nok, blir det mye.
Om jeg er lei? Å JA! jeg fryser så lett. I dag skal jeg til hjertekontroll, jeg vet jeg har et, langt der inne. Litt forfrossent for tiden og gjemt under lag med ull.

så får jeg glede meg over at HunsombornærIKEA skal til Austin i Texas på fredag. Hun hadde sjekket været, for hun gadd ikke reise til et kaldere sted. Kaldt nok som det er her, sa hun.
Nå er det jobbreise, så jeg regner med at akkurat det utsagnet kom med et glimt i øyet 🙂

Tilbake til hjerte og kontroll. Jeg har en klaff som ikke klaffer helt, i dette godt gjemte hjertet mitt. Det fant de ut den gangen jeg døde. Og de forklarte en hel del ting, som har gått meg både hus og hytte forbi. Kanskje lurt å få oppdatert viten? Men jeg gruer litt.

Og så skal jeg sykle. Greit nok, det skal vel testes utholdenhet og desslike. Utholdenheten er ikke overveldende, når det kommer til fysiske utskeielser. Ankelen krangler som besatt. Støtte og smertestillende er vel løsningen på det, vil jeg tro.
Utholdenheten forøvrig, skal jeg ikke klage på.

Kommer nok en rapport fra seansen, etter hvert. Ha en fin tirsdag 🙂

Bilderesultat for ankelstøtte

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Helse og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Så kom det noen fjon igjen

 1. Den venter jeg på i spenning, mormor. Det er så mye som skal klaffe, det er vel ofte slik at det er først når noe ikke klaffer, en virkelig begynner å forstå? Sender deg gode og varme tanker. Med håp om at resultatet fører til mye godt og innholdsrikt liv for deg i årene fremover.

  Det står mye mer her, enn det som kan leses, jeg er ganske så sikker på at du kan tyde det. 😉

  • mormor mormor sier:

   Karl
   EUkontroll for hjerte utført. Intet å bemerke annet en klaffen som ikke klaffer og det skal vi se på om to år 🙂 Kanskje det klaffer da?

   Ankelen saboterte sykkelturen min, men det kan vi gjøre når det blir varmere i været (eller alternativt inntar passende dose smertestillende) Legen var såre fornøyde med at jeg IKKE bare hadde pøst på med paralginer og paraceter og slikt, Men som jeg sa: Kan’ke bruke dem helt opp heller. Det kan for bli vondere og da trenger jeg at de virker. Dessuten prøver jeg jo å ha et rimelig edruelig medisinforbruk 🙂
   En meget lettet klem sønnafra Sinsenkrysset 🙂
   mormor recently posted..Hvordan stoppe mobbing?My Profile

 2. Så flott da, og som håpet. Lurt avgjort og mye triveligere med sykkeltur når det blir varmere. Både med innstilling som her og utendørs. Det e mykji som kjæm fræm når snøen forsvinn». Også mykere ledd. Tvi tvi for resten av uka, mormor! Med noe mindre å bekymre seg for. 😉

  • mormor mormor sier:

   Karl.
   Alltid fint med noe som man slipper å bekymre seg for. Jeg er for flink til å lage meg unødige bekymringer
   Flott uke og klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge