Hva er så flott?

Kryptisk? Jo, skal medgi det. Men egentlig var det bare et punktum for tidlig. Hva er så flott med å selge alt? Hva alt? Strømrettigheter, skog, bedrifter, skoler, eldreomsorg, barnehager, asylmottak og så videre. Og så videre.
Det som kan omgjøre i «cash» blir gjort om til «cash». Gjerne solgt ut av landet og så sitter man tilbake med deilige penger. Og det er ikke bare privatpersoner eller bedrifter som driver med utsalg. Vår regjering gjør så godt de kan, for å kvitte seg med mest mulig norskeid, så kan de jo heller kjøpe en gate i Londons, et hus i New York eller noe annet stas.

Deilige penger, kjekt å ha, men skal vi bare selge og selge, kommer tiden da Norge må kjøpe og kjøpe, omtrent alt og til høye priser. Jeg tror ikke vår salgsglade regjering tenker så langt. Kan hende bare noen få måneder frem i tid. Og så er det mange som skal lage minnesmerker over seg selv. Når de en gang trår ut av politikken.
En del av dem vil nok ikke like bautaene de har reist over seg. Kan jeg ymte litt frempå om en stortingspresident?  Ikke?

Nå var dette omtrent det jeg hadde på hjertet i dag. Men jeg falt bums og bardus for bildet under. Fra NTB Scanpix. God lørdag 🙂

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Politikk -samfunn og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge