Rot i hodet?

Når man driver med slappfiskerier i desember og at på til, stolt har reklamert med hodebry løpet av de tjuefire første dagene, går det rett på rattata når slappfiskeriene tar overhånd og bokstaver som er nødvendige uteblir.

Hva gjør man da? Skriver en epistel og ber ydmykt om «omf’lals». Anse bønnen som skrevet.
Nå ligger de seks første bokstavene ute og den tiende. Den kom før dette. Og om det skaper stor forvirring? Skulle ikke fordundre meg. Men nå er det slik at de bokstavene som mangler mellom dag seks og dag ti, finner du her. De ligger i korrekt rekkefølge, men skal altså inn foran den tiende. Og når vi da er ferdige med de tjuefire, skal du lage tre ord.

Dette bildet har jeg lånt fra kjøleskapsbarn

Lykke til.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Fortellinger og annet rart og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Rot i hodet?

  1. Lisa sier:

    Mormor; jeg skal bare si god adventidstid og god jul. Reiser til en annen del av verden for å si hallo til datter. Lang reise, men skal bli godt å se henne og verdens beste svigersønn. Tenker på deg. Klem og tanker oversendes 🙂

    • Mormor sier:

      LIsa
      Klokken fem norsk tid, står jeg og lytter etter kirkeklokkene og sender varme tanker, gode ønsker og klemmer til dem som ikke er her. Deg inkludert.
      Hygge deg 🙂
      Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge