Oslotur unnagjort

Og her sitter jeg, sliten og fornøyd. Kjempehyggelig trønder var turkamerat. HL-senteret ble besøkt etter at vi hadde nilett etter bussholdeplassen til buss 30. 
Det gatejobbes og graves i Oslo også. Men tilslutt fant vi den hersens holdeplassen og dro lystige avsted. Målet for turen var alvorlig nok. I fjor skulle den beste av oss, jeg og nevnte trønder dit, det gikk i vasken da den beste av oss døde, så ble det spørsmål om vi, trønderen og jeg kunne ta ta turen, for trønderen hadde/har minimal kunnskap om å ta seg frem i Oslo og jammen fikk jeg trøbbel, jeg også. Likevel fant vi frem, tilslutt.

Regn fikk vi også. Min paraply lå igjen hjemme. Trønderen sa at han følte seg helt hjemme, med regnvær og ikke for mange plussgrader, så da så.
Villa Grande, Quislings Gimle, er viet holocaust og den traurige historien. Et besøk verdt. En gang i verden hadde jeg planer om å ta med 5.klassen min dit, men noen foreldre fant ut at det nok var for sterk kost for sarte barnesjeler, så det ble ikke noe av.
Jeg tror de hadde hatt godt av en rundtur, men det er nå meg da.

Etter tur til Bygdøy var det på tide med litt mat og litt mere skravling. Du verden så fint det hele ble. Skal si det var deilig å komme hjem og finne sengen sin. Det ble en laaang dag. Slitsom også, selv med labert tempo. I dag hviles det.

http://www.hlsenteret.no/

FOto: Chanseweb

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Mormor på tur og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Oslotur unnagjort

 1. Lisa sier:

  Der har jeg ikke vært. Nå har du satt meg på tanken. – Fint at du og følget fant frem. Iblant, kanskje litt for ofte nå om dagen, forbanner jeg Ruter og rutenettet og all gravingen. Holdeplasser legges ned, ‘vi’ effektiveres. Eller omorganiseres til ‘grønt’. Eller kan det være tvungen trim? = I går fungerte ikke Ruter hos meg. Prøv igjen senere sto det på skjermen.

 2. Anne-Mari sier:

  Så kjekt med Oslotur,
  men forstår godt du vart sliten.
  Eg og mannen min skal dit i november, gler meg til det.
  Anne-Mari recently posted..MetallMy Profile

 3. Så flott at du fikk Oslo-tur ♥ Lov å være sliten etterpå!
  Stor klem fra mormorfarmora til mormoren ♥
  Inger (mormoruniverset) recently posted..…det er av sine egne….My Profile

  • mormor mormor sier:

   Inger
   Jeg var sterkt i tvil, men så dro jeg. Bestemte meg faktisk ikke før søndag morgen klokken ni.
   Så var det det med løfter som var gitt da …
   Klem til dobbeltmormorfarmoren. 🙂
   mormor recently posted..Egoismens sangMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge