I morgen, i morgen, men ikke i dag

I dag har jeg vært hos «kvakken» min. 3 uker til neste gang. En god ting kom ut av det.

Så uten mat og drikke, entret jeg venteværelset litt før 8 i dag morges, gram i hu. Tenk, mormor uten morgenkaffen! Ikke beint. Men sjefsvampyren har håndlaget i orden og sans for detaljer. Stikkeredskapen er for bruk på barn, jeg pleier å si at jeg aldri blir voksen og dette bekrefter vel det. Men hun er flink. Nesten ikke blåmerke og ikke flerstikkeri. BRAVO, damen.

Siden jeg ligger i underkant på blodtrykksiden, forsvant enda en medisin. Hurren, hurren. Jeg har forsøkt å forklare ham tingenes tilstand før, men nå så han ved selvsyn at det var ikke nødvendig å putte i seg alt mulig rart. «Mind you», som han sa, «vi prøver i tre uker.» Så da gjør vi vel det. Og så ble jeg vaksinert mot influensa, for det burde jeg. Han lurte på hvor lang tid han ville bruke på å overtale meg, så jeg foreslo 3 år eller 1 minutt. Han valgte ett minutt. Og så stakk han. Meg.

Så får vi se om rennenesen blir bedre av bortfallet av den ene medisinen. Han (kvakken) trodde kanskje det. Eller om jeg burde testes. Tjaa. Vi får se på det.

Deretter var det ut til maskinudyret som reduserte innholdet på kontoen min. Og deretter – buss hjem.

I morgen skal jeg ta opp igjen en rolle jeg hadde tidlig på nittitallet. Det blir gøy. Masse klær på, evenementet er utendørs og det er småkjølig her, så ull og tull på. Og jeg tror jeg er glad for at det bare er i morgen jeg skal opptre i min gamle rolle. Kanskje lyden av denne herren vil bli hørt i morgen? Kanskje 🙂

God helg 🙂 Klemmer finnes her. ta gjerne mer enn en 🙂

 

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Helse, Mormor og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til I morgen, i morgen, men ikke i dag

 1. Mathilda sier:

  Einen kleinen Kaffee kann man ruhig trinken, wenn Blut abgenommen wird.
  Hunger habe ich dann auch nicht.
  Am 8. November werde ich am Rücken operiert…da gibt es dann am Abend auch kein Essen.

  Alles Liebe von Mathilda ❤❤❤
  Mathilda recently posted..Vom 1. OktoberMy Profile

 2. Anne-Mari sier:

  Godt å få redusere antalet medisiner.
  Eg fekk også lov å prøve uten ein sort, tida får vise.
  Eg trur det går bra.
  Influensavaksina… ja, må vel ta den..

  God søndag !
  Anne-Mari recently posted..NaturenMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge