Reis kollektivt

Hrmfffff. Jeg gjør jo det, jeg kjører ikke selv. MEN, hvordan i all verden skal man få mennesker til å benytte seg av det offentlige kollektivtilbudet? I alle fall ikke slik det ser ut til å bli fremover.

Timekspressen startet her i 1997, en buss i timen hver vei og så gikk den hvert døgn, hele året. Ikke var det blodig dyrt heller.
Så overtok NSB nettbuss. Og etter hvert ble et færre avganger og dyrere billetter. Hva som forårsaket hva skal jeg ikke kunne si, men det er nå en gang slik at når avgangsfrekvensen  faller og prisene stiger, slutter man å bruke det gjenværende tilbud. Om man ikke må.

Før i verden kunne jeg reise til min bror eller  min datter og komme meg hjem uten å overnatte. Det kan jeg ikke lenger. Før var det aldri mer enn en time å vente, om jeg skulle «miste» en buss. Ikke slik lenger nå. Fremskritt?? Nope. Nå er det snart tilbake dit det var, en tur til Oslo tar to døgn, om du har littebitt uflaks.

Symptomatisk skilt på bussen!

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge