TTT

Særlig nå. Ikke det morsomste jeg vet, men det er september, snart oktober og gardiner type sommer skal byttes. 
De er byttet. TTT. En hel dag tok det. Jøøøva. Så treg har jeg da ikke vært, tidligere. Ikke var det mange  vinduer, bare fem. Vaskes måtte de også. Særlig sydvinduene. De har vært utsatt for hagearbeid. Det er ikke helt ferdigstilt, så litt utenpåvask må nok til.  Når de trekker seg tilbake, disse dinosaurene.

1 vindu igjen. Det på toalettet, må tenke litt på hva jeg skal henge opp der. Så er det gjort. Jippi. Ikke mer gardinskift før til jul 🙂

Klemmer ligger her 🙂

Jul;

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Observasjoner - snapshots og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til TTT

 1. Lisa sier:

  Var det en spontan vindusvask, montro? Eller det jeg kaller for ‘burde snart’ i påvente av bonus-energi? Flinke du. Til og med byttet gardiner. D e t er TTT. Gruer litt for egen del. Opp på stige, helst uten å miste balansen. Alder er mer enn tall, i visse situasjoner:)

  Tidlig ute med nisselue? I år blir jeg ‘juleflyktning’ og godt er det. Billett er kjøpt til andre siden av kloden. Der er ikke julen så prestasjons-tradisjonspreget. Men vinduene må snart tas uansett….:)

  • mormor mormor sier:

   Lisa
   Veldig spontant, men likevel ikke. Hjemmeheklede sommergardiner tas alltid ned i september. Tror jammen jeg tok og byttet i september i fjor også, i all hurlumheien. Men spontant akkurat i går.

   Det var egentlig litt sånn: Sabla mye kattehår på den ene gardinen, må byttes, og så ballet det på seg. Sta er jeg vel også, det hjelper det og.

   Juleflyktning? Ikke dumt. Her vil det bli ventetid på ny hjertefyller i desember. 🙂

   Det er rart med vinduer, de trenger en liten puss, dann og vann 🙂
   Klem 🙂 ❤
   mormor recently posted..TTTMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge