Har nesten festivalet ferdig

Det er natt til søndag. Klokken er kvart på to, tid for å lande etter en musikkmaraton. Så da sitter jeg her med et glass hvitvin, noen reker og venter. Jeg venter ofte. Noen ganger venter jeg på søvn, denne gangen venter jeg på en melding som sier: «Vi er hjemme».

Det var rart å være på festival uten den beste av oss. Godt å ha snill bror (verdens beste) og ditto svigerinne. De visste at det ville være en vanskelig helg. Festivalhelgen kom, jeg har vært i musikkland siden onsdag kveld. Forvissningen om at dette skulle bli en fin helg kom etter at Brormin og kona sa at de kom, hjalp meg. Mye.

Jeg har lyttet til musikk jeg likte og musikk jeg ikke likte. Lørdagen ga meg mest av musikk jeg likte. Helt fra klokken tolv til klokken halv ett om natten, var dagen full av toner. Første mann ut var Super Chikan.

Hjem for å spise og lade batteriene og så var det på’n igjen.
Knut Reiersrud skuffer sjelden, heller ikke nå. Men det ble bare en liten lytt til ham 🙂
Joss Stone var det ikke no’ å utsette på, fra min side. Bare å nyte.

Så kom min kjære Charlie sammen med Bob Margolin.

Deretter var det et fyrverkeri på scenen: Quinn Sullivan. Et nytt og flott bekjentskap.

Så kom Buddy Guy, entertainer av klasse.


Deretter var det nedtur og takk for aften, for da kom Little Steven med sine folk på scenen. Han overbeviste meg ikke tidligere og heller ikke nå. Så det ble ikke mer enn fem låter med ham.

Summa summarum: En flott dag. Selv om den siste herremannen ikke rørt meg noe særlig. Og senere i dag skall jeg lytte  til Bjørn Eidsvåg og dermed er festivalen slutt. Mandag skal jeg sove, tror jeg 🙂

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Musikk og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Har nesten festivalet ferdig

 1. Kjære du ♡
  Glad for at det finnes brødre.
  Og musikk.

  *alveklem*
  alveprinsessen recently posted..KnustMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Alveprinsessen
   Du har rett.
   Godt med brødre og musikk. Vondt uten den beste av oss, men livet går videre.
   Mormorklem 🙂 ❤
   mormor recently posted..Har nesten festivalet ferdigMy Profile

   • Det er nok vondt ja..
    Det er så mange ting man skal gjøre «for første gang uten..». Selv om man ikke vil. Men livet går videre, som du sier. ♡

    Lille og jeg må også klare oss på egenhånd nå.
    Jeg sørger, men over tapt kjærlighet. Selv om jeg ikke vil. Merkelig hvordan noen andre kan bestemme at vi ikke skal.. Den følelsen når man ikke har valgfrihet. Man må bare lære seg å leve uten.
    alveprinsessen recently posted..KnustMy Profile

    • mormor mormor sier:

     Alveprinsessen
     Når det kommer til hjertes saker har vi ingen valgfrihet. Likevel, vi kommer oss gjennom det, på et vis. Og så har du jo Lille. 🙂
     Livet gir oss gleder, men også en uppercut i blant.
     Lev videre 🙂
     Mormorklem 🙂 ❤
     mormor recently posted..Har nesten festivalet ferdigMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge