Kickoff

DA var rabalderet i gang. Egentlig er det godt, og vondt. Godt fordi jeg fortsatt kan nyte musikken, vondt fordi den beste av oss ikke deler. Men slik er det bare.
I dag lurer jeg på om jeg skal til byen for å se den offisielle åpningen, men egentlig tror jeg nok at jeg fikk en solid dose i går og i natt.
Man er ikke femti lenger, så det krever litt mer å være festivalgjenger. I morgen har jeg to ting jeg vil gjøre og så tar jeg det derfra. Lørdag har brormin og kona annonsert sin tilstedeværelse. Det blir bra. Da er det kjentfolk å lytte sammen med. Dessuten skal jeg på PARTY, det blir vilt gøy. Kanskje det er noen som jeg ikke har sett på lenge, som kommer.

Denne damen lyttet jeg til, mellom annet

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Musikk og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Kickoff

 1. gamle ugle sier:

  Kos deg! Klem –
  gamle ugle recently posted..slutten av juliMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Gamle ugle
   Forsøker etter beste evne. Siden regnet kom, tror jeg at jeg holder en liten seanse for meg selv, i kveld. Frister ikke så veldig å traske rundt i regnet 🙂 Kjølig ble det også, så fyr i peisen, musikk i rommet kommer nok til å gjøre godt.
   Men musikk skal det bli, i morgen skal jeg kjøpe nyutgitt av en kjær venninne. Har lyttet og vet at den kommer til å snurre og gå.
   Klem 🙂 ❤
   mormor recently posted..KickoffMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge