Det sies det er tirsdag i dag

Jeg måtte sjekke om det stemte. Jeg sover rart igjen, sover litt, våker litt, sover litt igjen og har ikke helt snøring på om det er kveld eller morgen.
Jeg har overveiet å snakke med kvakken min, men om han kan hjelpe meg, se det vet jeg ikke.
Jeg ha sovet rart før, noen ganger har det hele passert og justert seg selv, helt greit og naturlig. Noen ganger har jeg sovet «kjemisk» og hatt hangover hele neste dag. Det er ingen fornøyelse. En tid tenkte jeg at skal jeg ha hangover, kan jeg skaffe meg den på annen måte. Det er heller ikke lurt.

Søvnvansker kommer i mange forkledninger, og former. De har sikkert ulike årsaker også. Jeg har forsøkt de fleste rådene jeg har funnet, mellom annet ikke legge seg sulten, ikke drikke kaffe før leggetid, ikke endre på leggetidspunkt, ikke bruke skjermer rett før leggetid, kjølig og mørkt på soverommet, i det hele tatt. Råd er gitt og forsøkt fulgt. Hjalp ikke noe.

Det kan være døgn jeg sover fire timer totalt, det kan være døgn jeg sover åtte timer, men aldri sammenhengende. Det kan være døgn jeg legger meg alt for mange ganger uten søvn av betydning. Om noe.

Når tre søvnløse døgn (ikke fem minutter en gang) har gått, har jeg sovnet den fjerde natten. Da har jeg sovet mange timer, helt opp til ti. Men det er slitsomt.

Nå er det festivaltid, kanskje det hjelper med musikk, farting og moro? Det vil vise seg. GOD NATT. Nå legger jeg meg igjen. men det kan hende jeg er på nett om et par timers tid igjen .

Hold tomler for meg.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Mormor og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Det sies det er tirsdag i dag

 1. Anne-Mari sier:

  Eg held tomlane opp !!!
  Forferdeleg å ikkje få sove.
  Eg erfarer det berre av og til, men slik du har det må det
  bli veldig slitsomt i lengda.
  Håpe det betrar seg.
  Klem
  Anne-Mari recently posted..GrøntMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Anne-Mari
   Det er ikke noe særlig, men jeg håper jo at det endrer seg. Gir det seg ikke, får jeg krype til korset og sove litt kjemisk noen netter 🙂 Om kvakken finner noe jeg ikke blir sprø av, dagen etter.
   Klem 🙂 ❤
   mormor recently posted..Det sies det er tirsdag i dagMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge