Sen blomstring?

Sikkert ikke, det varierer vel med det, som med det meste annet. Men vi liker at ting skjer slik vi er vant til. De færreste av oss liker endringer. Selv om vi kanskje sier noe annet.

Det trygge og forutsigbare. Det kjente, både av det kjære og ukjære slaget. Jo da, vi godtar våre egne idioter, men fri oss fra de fremmede. Våre kjære er hevet over alle mistanker (stort sett),  de ukjære gjør ikke annet enn galt. Men de er våre, både de kjære og ukjære. Ikke noen som kommer fra andre deler av verden, har et familiært utseende, snakker som oss eller i alle fall nesten helt likt.

Hvordan havnet jeg her tro? JO, peonene har endelig bestemt seg for å blomstre. Og asaleaen også. Det fikk meg til å tenke på vaner, uvaner og forventninger. Jeg venter alltid at peonene blomster til min fødselsdag, det gjorde de ikke i år. Så derfor 🙂
Katt inspiserer og jeg fotograferer. God onsdag 🙂 Trenger du en klem? Ta en her.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Sen blomstring?

 1. Mathilda sier:

  Eine Umarmung auch für dich.

  LG Mathilda ❤❤❤
  Mathilda recently posted..DANKEMy Profile

 2. Donald sier:

  Lægen var ung og smuk og ikke spor bleg. Hun smilede. Jeg skulle blandt andet hive op i skjorten og min hvidligt-grå hud får mig til at gyse, det ser ikke pænt ud. Men engang var det omvendt, brun hud var noget underligt, uvant.

  Nå, — men du skrev egentlig fordi du regnede med at blomsterne skulle blomstre på fødselsdagen din – det gjorde de så ikke, men nu gør de. Jeg troede katten havde spist peonene!

  Jo jeg kan godt bruge et klem! og giver
  Klem på dig 🙂 <3
  Donald recently posted..Om at fare vild eller gå på opdagelseMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge