Et lite gjennombrudd?

Håper det, for det trenger jeg.
På K. Himmelvipp satt jeg en stund i hagen, ikke alene, men det er irrelevant. Jeg satt i hagen. På fredag hang jeg i køyen og i dag flyttet jeg frokostlesingen til plassen under epletrærne. Det gikk bra.

Jeg har ikke trivdes i hagen og skal ikke påstå at det er med noen hurrafølelse jeg er der nå heller. Men jeg kan sitte ute (ikke bare på verandaen) uten å hele tiden snu på hodet for å se etter den beste av oss. Fremgang, tror jeg.
Jeg snakker fortsatt ut i luften om alt jeg BURDE gjøre, men det vil jeg nok fortsette med til døyan dag.

Køyen er i bruk. Men plenen er er ikke klippet. Får se om det ikke blir litt kutting av gress etterhvert også. God helg, i dag kommer hunsombornærIKEA, så det skal jeg ha. (en god helg)

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Et lite gjennombrudd?

  1. Lisa sier:

    Godt å ha en datter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge