Sååå flink.

Jeg altså. Litt stolt av meg selv fordi jeg torde å dra på kaffebesøk. En venn og kollega fra tidligere tider har bosatt seg i nærheten av et busstopp. Tidligere bodde hun på en helt annen kant av byen og det var ingen busser dit. Så om jeg ville se henne måtte jeg ha transport. Det ble ytterst sjelden tema. Vi så hverandre i byen og slikt og fikk vel tatt en kopp kaffe en gang. Ja, også under bluesfestivalen da.

Som sagt, hun har flyttet til «byen» og nær et busstopp. Vi har møttes flere ganger og lovet at vi skal ta kontakt og ta en «kaffepause». Lite har skjedd på den fronten, til nå. Hun har noen helseplager, så sist jeg «snakket» med henne, var hun slett ikke i form til noe som helst. Men i går lurte hun på om vi ikke skulle gjøre alvor av kaffepausen vår.
I går var det min dag til å være klein og ikke særlig opplagt til farting. Så det ble i dag. I stedet.

Og så hyggelig det var. Hadde glemt hvor mye vi pleide å le sammen. Hadde også glemt de triste båndene som vi delte, de kommer opp, blir snakket litt om og så går vi videre. Da jeg skulle hjem sa. «Vet du, dette har jeg savnet. Deg tvers over bordet, med kaffekoppen og ordene.» Det var gode ord å ta med hjem.
Jeg tror nok av vi skal gjenta dette.
Fortsatt god dag og en klem 🙂 ❤

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Mormor og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Sååå flink.

 1. Lisa sier:

  Vakkert sagt. Og all grunn til å være stolt.

 2. Så flott, mormor! Fortsett, så tror jeg overskuddet og du kommer tilbake igjen. Der du og så mange vi ha deg. Den kloke mormoren som har sansen for å si hva hun mener om det som trengs å mene noe om i samfunnet og i oss mennesker. Akkurat som dette du her antyder, som heller ikke kan eller må glemmes. Da dukker takknemligheten opp, tror jeg. Så passer det med en blomst, som jeg snart kan få levere av årets avling. Nye ferske med budskap om at livet går videre.
  Karl Halvorsen recently posted..FRATATT EGET BARN – ANBEFALT AV STATEN SOM FOSTERHJEMMy Profile

 3. mirapisani sier:

  Disse ordene får øynene mine til å flomme over. Men jeg holder tilbake for ikke å huske. Stolt av deg mormor. 🙂
  Krysser tanker.
  mirapisani recently posted..På avstand.My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge