Jeg trodde det skulle bli grønt

Feil igjen. Det ble hvitt.

Jeg trodde ikke jeg skulle kontakte vedmannen før til høsten. Feil igjen. Heldigvis kommer han så fort som mulig. Jeg orker ikke fryse.

Ha en varm dag for her er det håp om sol.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Årstid - natur og merket med , , . Bokmerk permalenken.

12 kommentarer til Jeg trodde det skulle bli grønt

 1. Mathilda sier:

  Kalt und grau auch bei uns.
  Alles Liebe von Mathilda ❤❤
  Mathilda recently posted..Zwischendrin….My Profile

 2. Anne-Mari sier:

  Våren plagar oss med sin spennande oppførsel,
  eg vel å tru at den berre ertar….
  Nattaklem frå Anne-Mari

 3. «D e mytji som kjæm fræm når snøen forsvinn», mormor. (Det er mye som kommer frem når snøen forsvinner) Du med dine språk kunnskaper trenger helt sikkert ikke få oversatt mitt forsøk på trøndersk trøst. Men det blir grønt, ganske snart! Min garanti følger med. 🙂 Og når er snart? Vel, det har vi vel våre forsskjelligeste erfaringer om. Alle sammen.

  Likte bildet ditt, forresten. Både med tanke på sommer og mer til. Det lyse overskygger de mørke partiene. 😉 Men vi må vel regne med ei og annen sky, både sommer, vinter vår og høst. God natt, sov godt! 😉
  Karl Halvorsen recently posted..FRATATT EGET BARN – ANBEFALT AV STATEN SOM FOSTERHJEMMy Profile

 4. mirapisani mirapisani sier:

  Neh! Mormor skal ikke fryse! 😮
  mirapisani recently posted..Overgrepsmottak og kompetanse.My Profile

 5. Donald sier:

  Oh det var da godt at vedmannen kommer så fort som muligt! Ah!

  Jeg troede du havde elektrisk varme? Jeg har haft elektrisk varme i huset her – og tidligere i vores første lejlighed i København – og det er lidt dyrere end olie, men det var da ikke så slemt.

  Og så har man endda vand-kraft i Norge, masser af strøm fra fossen, ikke sandt?

  Mine venner har rådet mig til at få en «varmepumpe», en varmeblæser, som udvinder varme fra luften udenfor. Derved skal man kunne spare ca. halvdelen af strøm-udgiften, men jeg ved ikke hvad en «varmeblæser» koster. Tror det er omkring 18-25000 kr.
  Donald recently posted..115 års fødselsdagMy Profile

 6. Lisa sier:

  Har vedmannen vært hos deg? Håper det. Her er det venting, på andre ting. Litt lei av å kaste bort timer med å vente på hjelpere som ikke dukker opp. Med kanskje gode og ikke-så-gode forklaringer? I dag var det bring hjem av pakke, ingen bring-mennesker kom. Da så. Morgendagen blir nok mer kaste-bort med å finne ut av ting.

  Ute finnes både godværsskyer og uværsskyer; vakkert. Inne begynner erteblomster å komme frem. De får vokse litt fort, sånn at de kan plantes ut om noen uker. Har kjøpt en flybillett til Hellas om noen uker, under tvil. Men alternativet er verre. Da nytter det ikke med venting på hverken Finn eller bring eller planter. – Klem.

  • mormor mormor sier:

   Lisa
   Kos deg i Hellas, jeg ha venner som bor der nede og trives utmerket, eneste drawbacker (sier de med et mil) er venner som komme på besøk og blir …
   Jeg ser den, selv om man har hus og hjem der, behøver man ikke være bed&breakfast for venner og bekjente som dukker opp. Hele tiden.

   Det er det som er det dumme, venting, ærlig resultatløs venting som krever runde på runde med telefon og slikt for å finne ut av. Vedmannens kone ble syk, så han kommer i dag (kveld) da er det bare å kle seg litt ekstra , tror jeg. Jeg fryser jo ikke som hutrehutre, men det er klar kjøligere enn jeg liker.
   Kos deg på Hellastur og håper erteblomstene blir vakre 🙂
   Klem. 🙂 ❤
   mormor recently posted..Jeg trodde det skulle bli grøntMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge