Katter må ha mat!

Det ble travelt ved mormorføttene da hun skulle gi mat i dag morges. Tråkking og snakking om nå er det snart tomt pågikk.

Ikke vet jeg hvordan de vet, men det var bare en boks igjen. Det var lite. Og jeg måtte bare være Stålsett en stund og trosse vind og kranglete knokler. For sultne katter kan vi ikke ha.

Og så gikk bussen presis for en gangs skyld, når jeg ikke var. Ok, tusle tilbake og vente nesten en time. Når jeg var på plass, var bussen forsinket og det blåste. Mye. Med sand i vindkastene.

Ellers gikk ferden til butikken bra. Handling ble unnagjort,  noe ble glemt og sekken ble tung. Og så skal man returnere til vinterboet igjen. Ut i vind og sand, intet ly å finne, for er man i ly, ser man ikke bussen og bommer.

Sandblåst, sliten og en smule lei låste jeg meg inn og fant noe å skrive på. Jeg må jo i butikken i morgen også.

God helg og husk lister.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Katt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Katter må ha mat!

 1. Mathilda sier:

  Ein gutes Wochenende auch für dich.
  Ich bin so fertig, so traurig, voller Schmerzen.

  Hab es gut ♥ ♥ Mathilda
  Mathilda recently posted..Zwischendrin….My Profile

 2. Det beste transportmiddelet til butikken må da være elsykkel med handlekurv foran? Total frihet uten trasking, rutetider og forsinkelser. God helg – forhåpentligvis med whiskas i hus 🙂
  terjebjornstad recently posted..Jakten på nettverketMy Profile

 3. Donald sier:

  Nej sultne katter kan vi ikke ha! Det minder mig om dengang min søn havde en rød kat, Leo! Flot navn. Den kat savner vi stadig. Den blev offer for sin kønsdrift og gik ud i den farlige trafik for aldrig at komme tilbage.

  Men da den var lille og han fodrede den, så var den meget kræsen. Det var morsomt at se. Den kunne godt lide tun på dåse, men kattemad var bedre. Nogen siger at det skyldes at fabrikanterne tilsætter noget til kattemaden, som gør at de elsker denne mad højere end alt andet. Mon det er et krydderi af katurt/blåkant? Der var et eller andet; jeg har Googlet det, men fandt ikke.
  Donald recently posted..En vejrudsigt som faktisk rammer hver gangMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Donald
   Det går ikke. Her i huset er menyen fastlagt fra de gamle gutters side. Den SKAL følges. Nytter ikke om leverandøren skryter av «New and improved», det gamle reseptet takk.
   Akkurat nå begynner det å bli lite igjen av «snacksen», det vil si, gjeitost, men heldigvis er det ikke så mye som skal til (de får løs mage om de får for mye).
   Kattemynte kan det vel hende de benytter seg av. Jeg har litt tørket etter at jeg hadde det i hagen, men vi ble invadert av fremmede katter når gutta ikke var ute, så de er historie. Bare litt til «eget bruk», inne 🙂

   At de er kresne kan jeg glatt skrive under på.
   Klem på deg og god søndag 🙂 ❤
   mormor recently posted..Tiden tar sin tidMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge