Fort, fort, først med teorier

Det ser ut til å være det viktigste. Usbekeren som pløyde ned sakesløse svensker og andre i Stocholm hadde knapt fått tid til å stikke av før en av våre folkevalgte var på banen med fordømmelse og advarsler mot muslimer og innvandring. Tybring-Gjedde grep sjansen, kan man kanskje si, for å kunne øse ut sin skråsikkerhet før noe som helst var avklart. Han forlangte sågar en unnskyldning fra Sveriges statsminister for innvandringen til Sverige.

Dårlig politisk håndverk, Tybring-Gjedde. Hvem skulle ha sagt unnskyld til det norske folk i 2011? Statsministeren? Eller hans eget parti?  Misdederen var da norsk, med norske aner og det vidunderlige norske tankesettet? Samt et forhenværende medlemskap i Frp, som han ikke syntes var «radikalt» nok. Men tankegodset fant en klangbunn der også.

Kan vi vente noe annet enn uro når vi ikke ser at det er mennesker som kommer til våre land. Ikke terrorister Per Sandberg. Nei de KAN bli terrorister. Men det kan da alle, om man tenker seg om. Det kommer helt an på hvordan storsamfunnet behandler oss-

Korreksjon; noen kommer som terrorister, la det være klart, men det er ikke mange. Andrawes kan nok bli regnet som terrorist, men hun er vel den eneste jeg kan komme på i farten. Meg bekjent foretok hun intet terrorangrep i Norge.

Kan man ikke vente til man får noen svar, før man dundrer løs med skråsikkert slag mot muslimer? Men da må man jo vente, og man kan ikke hamre løs mens sinnet og hatet er på topp. Dumt det, for da kan man komme til å tenke seg om. Før man twitrer og trykker send. Og man er ikke først på banen. Like sårt for noen det også.

Nok skrevet. Til etterretning: Bruk hue før tastefingrene. God palmesøndag.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Politikk -samfunn og merket med , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Fort, fort, først med teorier

 1. gamle ugle sier:

  Det er valgår, og da sitter vel taktløsheter og overgeneraliseringer som dette løsere enn vanlig, om mulig.
  Får lyst til å stenge av alt.
  Men stemme skal jeg, til høsten.
  God palmesøndag til deg
  gamle ugle recently posted..palmehelg 2017My Profile

  • mormor mormor sier:

   Gamle ugle
   Stemme til høsten? Helt klart, denne gangen som alle de andre gangene.
   Bruke hue er farlig det, for noen. Ser det ut til.
   God søndag, palmer eller ikke og en klem som er helt fri for palmer, hverken palmeolje eller noe annet 🙂 ❤
   mormor recently posted..Fort, fort, først med teorierMy Profile

 2. Alltid greit å bruke hodet. Noen ganger kan en ramle over å lære av det også. Fullstendig enig med deg!
  Karl Halvorsen recently posted..FRATATT EGET BARN – ANBEFALT AV STATEN SOM FOSTERHJEMMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge