Ikke pub-til-pub-sko heller

Men en sjarmerende tid på puben ble det. Og det klødde som besatt i dansefoten. Ikke uventet.

En herlig blanding av klassisk musikk og jazz frydet ørene. Faktisk så mye at jeg nesten måtte lukke øynene. OG ja, jeg gikk alene. Synes jeg var flink jeg. På pub bare jeg. Gruet en smule og holdt på å snu, men tok til det lille vettet jeg har igjen og heiste fanen. Etter en smule gardinpreken og  peptalk.  Det er rart med det. Man skal jo overbevise seg selv.

At jeg havnet ved «enkebordet» er kanskje ikke så rart, men neste gang skal jeg ikke det. For det skal bli en neste gang. Det har jeg lovet meg. Denne rare lille byen vår har et overskudd av enker. Og da blir det som det blir. Jeg har bodd her en stund og noen kjente har jeg jo. Så i dag ble jeg hanket inn og pent plassert. Greit det. Man trenger ikke konversere så mye når musikken lyder. 🙂 Så da slapp jeg lettvint unna.

Siste delen av konserten var forferdelig dansbar. Jeg savnet et dansegulv og brormin. Men han var ikke her 🙁
I stedet fikk jeg en klem av en ung mann som synes jeg trengte en, (han er en av dem som er  til stede på snakk og strikk). Og det gjør jeg jo støtt. Trenger en klem, altså. Så i dag, musikalsk glede, pub-besøk og klem. Vellykket lørdag og jeg tror jeg kan si: «Vel blåst» til meg selv.
Er du enig?

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

10 kommentarer til Ikke pub-til-pub-sko heller

 1. Rene Kinderegget! Tre ting på en gang. En overraskelse, en utfordring og en sjokolade (kan sikkert byttes ut med en drink). Fortsatt god lørdag 🙂
  terjebjornstad recently posted..Jakten på nettverketMy Profile

 2. Freja sier:

  Heja dig som peppade dig själv så bra! Kram från mig med <3
  Freja recently posted..Saknar er!My Profile

 3. Bente sier:

  Hurra. Så gøy!
  Kjempelurt, og det høres veldig hyggelig ut!
  Klem på søndag 🙂
  Bente recently posted..Ny sjef i hus.My Profile

 4. Nina sier:

  KUDOS til mormor-a som tøyet sitt bortsnakk og dro dit hun fikk musikk på begge ørene, en klem og en alvorlig dansefot ❤️

 5. Starbear Starbear sier:

  Ante ikke at DU er en ihuga pubgjenger? Nytt av året mon? :mrgreen:
  Starbear recently posted..Matfaaar? Matmooor?My Profile

  • mormor mormor sier:

   Starbear
   Vi frekventerte en pub eller to, når vi kunne og orket., så noen ny dille er det ikke.
   Og jeg tror neppe jeg blir fast inventar der heller.
   Skal sende ut varsel neste gang 🙂
   Og kanskje jeg til og med skal ta meg en øl eller en drink.
   Ha en skålende aften 🙂
   mormor recently posted..Men på mandagMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge