Nye sko – det er vår

Høyst påkrevet, kjenner jeg. Nå har jeg labbet rundt i piggsko og varme støvletter med og uten brodder, NÅ kan jeg gå over til sko (og gummiser) og det gjorde jeg i går. 
I dag ble det klart for meg at jeg har ett par gode sko å møte våren og sommeren med. Altså er det duket for tur til Sko-Andersen på jakt etter noen nye. For ett par er for lite. Ikke bare sliter man mye på skoene, men føtter liker variasjon de også. Så ut etter sko. I morgen kanskje. Om det ikke regner. Og om jeg ikke er stiv som en stokk.

Å gå til Sko-Andersen er enkelt. Jeg stikker nesen inn og spør: «Har du noen lette sko som passer føttene mine i dag?» og han svarer ja eller nei.
Håper det kommer et ja

Kanskje et par blå semskede? Hmmm. Klikk da vel.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Årstid - natur og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

10 kommentarer til Nye sko – det er vår

 1. Rita sier:

  Absolutt nye fine sko og de der var da veldig fine 🙂 klems

 2. Gode sko er nødvendig for en god dag. Lykke til i jakten på nye 🙂
  terjebjornstad recently posted..Grå moteMy Profile

 3. Herlig! ja Blue suede shoes høres topp ut 🙂 Jeg har også en sånn liten kjekk skobutikk hvor jeg får sko som passer – lykke til i skojakten 🙂
  klem fra mormorfarmora til mormoren 🙂
  Inger (mormoruniverset) recently posted..…må bare få det ut:My Profile

 4. Nina sier:

  35 i sko !? Da er du jo lita som ei teskje i foten din du da ☺️Jeg har fått større fot nå enn før – men jeg sliter ikke så veldig på skoene jeg som liker meg best barføtt her hjemme. MEN jeg har fått i gave sånn derre lyngordon joggesko med oppbygd såle og fænnsy farver❤️ De er veldig gode ! Så har jeg støvletter til sånn vinterhøstvær som ikke er veldig kaldt. De er snart 10 år gamle og like gode – og tøffe. Så har jeg pensko jeg nesten aldri bruker så de har jeg hver gang jeg bruker de. Så har jeg skikkeligekuldesnøresko til kuldevinter – så de holder i uendelig mange vintre til. Så har jeg smettesko til postkassen, søppelkassen og rettutenfordørasko, og sandaler som er sånn tursandaler som er skikkeliggodepåsommerenOGvårenOGhelttildetblirskikkelig-høst sko. Så har jeg høye nok støvletter om jeg orker å være fiiinstøvletter – de sliter jeg aldri ut så de er med meg fortsatt. OG så har jeg støvler- korte, høye og midt imellom- jeg sliter støvler…..Det betyr at jeg har nok sko 🙂

  • mormor mormor sier:

   Nina
   Ingen kan beskylde meg for å leve på stor fot i alle fall.

   Sliter ikke så mye på skoene jeg, men siden ankelhakkapellittaen gjør at jeg må bruke støttebandasje er det en del sko som ikke kan brukes lenger. Så fornyelse er nødvendig, tror jeg.

   Klemmer om 🙂 ❤
   mormor recently posted..Ikke sko, men eggMy Profile

   • Nina sier:

    Jeg tror fine OG gode sko kan gjøre oss glade – iallefall så lenge vi får de på foten
    Jeg har hatt skodilla i gamle dager OG jeg har jobbet som ung (17) i en av hovedstadens eldste og største skobutikker. Den første lønna gikk til alle de skoene jeg var sikker på at jeg måtte ha. Så sendte jeg telegram !!!! – hjem og fikk sendt penger til mat Huff ikke rart jeg holder på gamleskoene nå

    • mormor mormor sier:

     Nina
     Sko er viktig, jeg har et par sorte Sanchez ankelstøvler, når jeg får den nye bandasjen skal jeg prøve dem. Jeg savner å kunne ha litt høyde på hælene.
     Skodilla stopper deg selv, det er ikke å mange skomerker som passer føttene mine.
     Jeg trodde jo at jeg ville komme opp i størrelse 36 når jeg ble ordentlig stor, men nei da.
     Så om sko-Andersen har mer enn ett par som passer og de er rimelig fine, blir det mer enn ett par sko 🙂
     Klemmer 🙂 ❤
     mormor recently posted..Ikke sko, men eggMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge