Mormor i farta

Jupp, ut i dag igjen, dette ligner på et litt vanlig liv. I dag er det Vårspretten og det medfører samling i sentrum.

Dermed skal jeg busse, rusle rundt og se på ting, bruke noen penger og klappe en søt hund, Jada, skal snakke hyggelig med eier også. Kanskje jeg får lurt med meg noen eller blir lurt med på en kaffekopp i vårsolen også? Skulle ikke forbause meg.

Jeg har et par ting på handlelisten min, de fant jeg ikke i går og jeg gadd ikke fly rundt for å se om en annen butikk hadde varen.
Matfløte må jeg ha. Fisk skal spises i morgen og fiskesuppe skal lages. Kanskje jeg til og med skal kjøpe meg en bukett tulipaner?  Får tenke på det. Men jeg tror ja 🙂

Så slik skal dagen være og så skal jeg finne strikketøyet og se på at Ole Paus hylles. Det var min dag, blir din like fin? Ha en flott vårdag og masse god kaffe. Og en liten biten av Leonard Cohens tekst: Leaving the Table, fra You Want It Darker. Bildet er mitt.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Mormor og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Mormor i farta

 1. Donald sier:

  Jeg synes det er «træls» (kedeligt, dumt, irriterende ærgeligt) at lave mad til kun én person. Jeg har ikke nogen at invitere, men jeg laver mad alligevel – de nemmeste ting. Nogle gange lykkes det, og så bliver jeg tykkere! Men så må jeg jo spise vindruer og salat i nogle dage 🙂
  Donald recently posted..Strandskoven ryddesMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Donald
   Det er skikkelig kjedelig, heldigvis kan jeg få selskap til middagene, noen ganger.
   Ikke hver dag, så det hender det blir «lettvintmat». Men det får stå seg.
   Klem på deg 🙂
   mormor recently posted..Å gå hjem, det erMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge