Oppdatering

Siden jeg legger igjen klager og slikt her, så tror jeg at jeg vil legge igjen en oppdatering når det gjelder tingenes tilstand og vondter og slikt.

Små runde hvite må nok fortæres i dag også, men i mindre omfang enn i går. Gel hjalp også, og siden jeg husker å ta på støttebandasjen, går det hele meget bedre, for å sitere Willoch.

Ingen nestensulykker i dag, det er litt lunk i ovnen, ved er fortsatt ikke nødvendig å bære inn, mat er i hus. Jadda, både den tobente og de firbente unngår sultedøden i næraste framtid. Har jeg en smule flaks, skal jeg «bort» i kveld. Kaffe, musikk og slarv lokker en smule. Vi får ta det etter hvert. Selv om bildet under er veldig illustrerende 🙂

Har du en fin dag i dag da?

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Helse og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Oppdatering

 1. Ha ei fin stund «borte». Er likevel ikkje redd for at du er «bortevekk» – du har alltid tankar og betraktningar med deg. Ha ei flott helg, gjerne med hjelp av nokre små kvite. Dei kan vera ein støttestav innimellom.
  marit elisebet totland recently posted..Har eg stemmerett?My Profile

  • mormor mormor sier:

   Marit Elisebet
   De er kjekke å ha, når man må. Jeg MÅ veldig, før jeg inntar dem. Ikke vits i å belaste kroppen for mye, men heller ikke vits i å belaste kropp og sinn med mye og mange vondter.

   Kanskje jeg skal lære bort noe også, i kveld. Det er gøy 🙂
   Fin helg til deg også.
   Klemmer 🙂 ❤
   mormor recently posted..OppdateringMy Profile

 2. Lisa sier:

  Så bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge