Så ble det en ny dag

Jeg hadde håpet på et boost av arbeidslyst. Hadde planene klare og tenkte at sol og lys gjør det hele enklere. Det var før jeg hentet avisen.

Arbeidslysten er ikke borte, men evnen til å få gjort så mye, i dag, ble redusert. Ganske kontant.  Det begynte vel egentlig i går, på snakk og strikk og le-kaféen. Jeg var så opptatt at jeg glemte å ta en rusletur eller to i løpet av den tiden jeg satt der. Ankelstøtte ble også glemt, så da så.
Da jeg skulle dra, var ikke ankelen samarbeidsvillig, vondt strakte seg fra ankel og opp i hoften. Gjett hvem som tok heisen ned? Heldigvis var det en snill sjel der, hun bor rett i nærheten, så skyss fikk jeg jo (siste bussen hadde gått) og det lot seg gjøre å komme seg ned stien og over «skøytebanen» og til døren.

I dag hentet jeg avisen, som vanlig, brodder trodde jeg ikke jeg trengte for isen på «skøytebanen» var en smule morken og ikke speilblank, stien var isfri, trodde jeg. Og la i vei. Opp gikk veldig greit, og nesten ned. Plutselig var det is og jeg skled på hælen og fikk en rar vinkel på ankelen. Tultet en smule og bums der satt jeg. Med strekk i lysken. Den merkes. Så runde hvite er fortært (håper de virker) og  smertestillende gel lagt på ankel. Støttebandasjen er på.

Nå skal jeg tømme kaffekannen og håpe på det beste. Lest avisen får jeg god  tid til. God kaffe.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Mormor og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

12 kommentarer til Så ble det en ny dag

 1. Mariane sier:

  Man glemmer mange gange at kroppen bliver ældre, da sjælen er evig ung. Heldigt at du har nogen ting der kan hjælpe dig. 2 dage har jeg ikke fået min krop til at røre sig, på grund af smerterne – nogen gange når jeg tænker at NU vil jeg ud og opleve noget så vil min ryg det ikke. Oh well – Så kan jeg så meget andet 😉 – Tænker på dig, du allerkæreste – KLEM –
  Mariane recently posted..Mix of the WeekMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Mariane
   Det er godt at man kan noe annet, når kroppen ikke er helt samarbeidsvillig. Ingenting kan man jo ikke gjøre, så man finner noe man kan.
   Håper på gode dager for deg, allersøteste.
   Klem 🙂
   mormor recently posted..Så ble det en ny dagMy Profile

 2. Donald sier:

  Nej nej, hvor er det synd. Det må for alt i verden undgås oftere. Jeg håber at du kommer dig hurtigt og at der ikke er brækket noget. Der er nok nogle forstrækninger i lysken, og det kræver både ro og senere gymnastik for ikke at blive til skader.

  Godt at du kom hjem i går. Men lov mig at du ikke går uden brodder, is-sko, og at du vil se, om der kan laves en anden vej, så du ikke risikerer at falde.
  Donald recently posted..Fugleflok sætter sig i toppen af birkMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Donald
   Intet er brukket, ankelen bare litt hoven, så det går seg til.
   Jeg glemmer at det fryser på om natten og når jeg skal opp på morgenen, kan det ligge is der jeg ikke trodde.

   Så inntil det ikke fryser på om natten, er det lurt med brodder. I alle fall når det gjelder avishenting.

   Skal nok passe på. Det må du gjøre også.
   Klem på deg 🙂
   mormor recently posted..Så ble det en ny dagMy Profile

 3. Lisa sier:

  Rar vinkel på ankelen høres ugreit ut. Sikker på at den ikke skal fotograferes?- Var innom apoteket igår, fant ankelstøtter med forsterkning. Ikke monster-variant heldigvis. -Håper du har noen som stikker innom og tar en ankel-sjekk.

  • Mormor sier:

   Lisa
   Rar vinkel er et kjent fenomen, har litt slark og manko på brusk i det området. Rar vinkel avhjelpes med støttebandasje med innebygde skinner, er rar vinkel borte etter at jeg har tatt av bandasjen, er det greit.
   Hørte ingen brekkelyder, så jeg tror ikke noe er brukket, en brist kan være like smertefull, men det kjennes ikke slik.
   Benet høyt, hvite runde i nærleiken, kaffekanne og strikketøy. Fjernkontroll til musikkanlegget og quilt. Ordner seg etter hvert.
   Lyaken kjennes ikke fullt så ekkel ut, men det kan være de runde hvite 🙂 🙂
   Ikke gjenta min bedrift. Ikke noe å trakte etter.
   Pass på deg. Klem 🙂 ❤

 4. gamle ugle sier:

  Uff da, broddefri kan være farlig, på denne tiden er føret litt uforutsigbart.
  Klem –
  gamle ugle recently posted..uansvarligMy Profile

 5. Huff då!

  God bedrings klem er herved sendt 🙂
  Refleksjon på livsvegen recently posted..FOTSPORENEMy Profile

 6. Huff og huff! I dag blei det ikkje som venen min seier: «Det kan så lett gå godt!»
  marit elisebet totland recently posted..Har eg stemmerett?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge