Aaaaaaaatsjoooo – det våres

Og noe slipper pollen. Den finner nesen og øynene mine og jeg atsjoer på høygear. Jeg tror det er noe som vokser nede i lia, det kan stemme med vindretningen i dag.

Apotektur i morgen. Antiatsjo skal kjøpes og sånn ikkeklø til halsen. Da blir det nok bra. Sånn atsjoing får maten til å smake rart. For det går litt ut over luktesansen. Jeg håper det ikke skal stå på for lenge. For vel er jeg litt for kort i forhold til vekten, men det er godt å ha noe å tære på 🙂 Og spiser jeg ikke nok, blir det nok samsvar mellom vekt og høyde etter hvert.

Nei da, det er ikke såå ille, det går bra, men vinden snudde retning i ettermiddag og dermed ble det høyt forbruk av papirlommetørklær. Så det står også på listen 🙂

Ellers så har jeg moret meg med Mel Brooks’ «Springtime for Hitler»

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Aaaaaaaatsjoooo – det våres

 1. gamle ugle sier:

  Ja det er vel den tiden nå, der sør hos deg. Her håper og tror jeg at det drøyer en liten måned til. Fordelen ved å bo i nord.
  Kveldsklem –
  gamle ugle recently posted..uansvarligMy Profile

 2. Bente sier:

  Her også..Jeg kan se synderen. Et tre som har støvete, gule ranker. . Jeg nyser og spiser en ekstra pille 🙂
  Ha fin dag, jeg sykler meg til jobb nå, noen timer, så er det helg! Klemmer kommer. De rister litt av nysingen, men har sol med seg , og glede!
  Bente recently posted..Ny sjef i hus.My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge