Søndagskveld og intet gjort

I dag er det søndag. Den brukte jeg til å gjøre ingenting. Nå lyver jeg litt, noe hadde jeg for meg, men intet av det mer matnyttige slaget.

Hva gjorde jeg? Knatret på Skravlebøtta 2, dvs. la kabal og slikt. Leste noen sider, hist og her i en kjedelig bok. Lagde salte mandler. Fikk restene av lapskausen i fryseren og tok oppvasken. Ga katter mat.

Og det brukte jeg altså tiden fra 06.15 til 23.45 til. Jøøøøva. Det var ikke mye å vise til. Musikken surrer og går hele tiden, spilleren tar 5 CD-plater i slengen, det vil si at jeg har drøyt så fem timer med musikk, før jeg enten må sette spilleren i gang igjen eller bytte plater. Gadd ikke bytte, så de samme fem har trasket på.

Resten av tiden glodde jeg i veggen og været og klappet nærmeste katt. Håper dagen i morgen byr på litt arbeidslyst. Sliter du med din?

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Mormor og merket med , , . Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Søndagskveld og intet gjort

 1. gamle ugle sier:

  Akk ja, noen dager er bare sånn. Godt du har musikk da.
  God natt –
  gamle ugle recently posted..heiarop og stille støtteMy Profile

 2. Donald sier:

  Selv om jeg er alene, er jeg alligevel ikke rigtig alene, fordi vi, far mor og barn, har lagt skuffelser, sorg og vrede på hylde og er sammen, venlige, taler om alle de ting, der nager. Jeg skriver også hilsener og kommentarer til venner og bekendte. Nogle gange blot en konstatering af at jeg er enig, men som regel undgår jeg ris og ros fordi folk ikke kun skriver en side (eller post/posting) for at få ros eller ris, men for at dele et smil eller spørge, undre, ærgre, lindre.

  Men det er ikke godt at spille fem CD’er og ikke sige noget om dem. Input uden udput: not. Gymnastik til musik – det er absolut minimum udput. Eller humm humm nynne. Somme tider er smilet og kommentaren hos kassemanden i Netto den eneste levende kontakt – så går jeg en tur og leder efter levende øjne. Men jeg ved godt at I har frost og det er glat og man skal passe på sine skøre knogler. Det skal jeg også – det er møg-irriterende!

  Forsigtigt klem på dig 🙂 ❤
  Donald recently posted..Isskyer og frostMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Donald
   På slike dager er det neste likegyldig hva jeg putter i spilleren. De er slemt gjort mot den som står bak musikken, alle sammen. For det er mange som deltar før jeg får kjøpt CDen.

   Jeg er ikke alene alene, sånn helt. Mine to gamle gutter er jo her og jeg snakker jo med dem. Men noen søndager er håpløse. Svært ofte tar jeg noen dansetrinn til den musikken jeg spille. Ikke i går.

   Jeg gir meg selv en liten gardinpreken, men det hjelper ikke alltid.
   I dag skal jeg på biblioteket og så skal jeg nok sludre litt med en eller annen på min vei. Men det er i dag.

   Brodder på, før jeg går noen steder, og paraply.
   Klem på deg 🙂
   mormor recently posted..Søndagskveld og intet gjortMy Profile

   • Donald sier:

    Godt du har de to.

    Gardinprædiken er godt! 🙂 Det kræver stor overtalelsesevne, men det giver træning, og du bliver nok bedre til det efterhånden! Men gardinprædiken er ikke nok, og pep-talk er slet ikke godt. Næ, der skal også en accept med.

    Altid lytte til folk – og til dig selv. Har du nogensinde tænkt på «hvad ville et positivt menneske sige til mig dengang jeg følte at alt var så forkert?» (- skal jeg mon prøve at uddybe det? hmmm … )

    Jeg har været ude for så mange ting, og nogle gange været dum andre gange følt at jeg er den andre ikke vil lege med, somme tider lige det modsatte, og somme tider har jeg nydt at finde venner, som var åbne og ærlige. Nu stod jeg engang i en ny situation og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Opmuntring var der ikke noget af. Men jeg var stærk nok til at komme videre.

    For et årstid siden kom jeg så til at tænke på, hvad nu hvis et rart positivt menneske havde sagt «Lad os se, hvad der er de bedste muligheder nu …»

    Av hvor ville det have hjulpet meget!

    Klem på dig 🙂 <3
    Donald recently posted..Sygdom og morfologiMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge