Ikke for å være smålig, men …

Jeg synes det tar overhånd, alt dette som vi, du og jeg, skal gjøre for at firmaer – les banker – det offentlige og aviser skal slippe.
Mye av det som skal gjøres for å få betalt en regning i banken, må jeg gjøre selv, for banken er slett ikke alltid fysisk tilstede.
Om jeg trenger hjelp i hverdagen av f. eks. NAV og skal søke om noe, skal det foregå via nettet, all kommunikasjon, til og med  utbetalinger man har rett på, skal foregå digitalt. Og det uten at mottakeren har tilgang eller kunnskap om å bruke nettet.
Jeg vet ikke hvordan det er med politiet, men her skal all kriminalitet helst foregå i «kontortiden» og ikke i etter tre på fredag.
ALL KOMMUNIKASJON MED DET OFFENTLIGE SKAL VÆRE NETTBASERT: Samme hvilken etat, hvilket segment av det offentlig, stat, fylke eller kommune, man trenger å komme i kontakt med, nettet skal brukes.
For en arroganse fra våre styrende makter.
Send oss dine bilder, dine videoer, maser avisene. Så slipper de å sende ut fotografer. Ikke helt rettferdig sagt, for de kan vel ikke bruke innsendte bilder som de vil?

Jeg er forbannet lei av at alt skal være nettbasert. Men det skal det være.
For det har man bestemt, man som i våre politikere.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Politikk -samfunn og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Ikke for å være smålig, men …

 1. Lisa sier:

  Akkurat det er irriterende. Det har tatt overhånd. Banken tar betalt for at vi gjør jobben. Sender ikke en gang ut årsoppgaven ( jeg vil bytte bank) . Det offentlige har lagt verbal kommunikasjon bort, og vil at alle skal nett-snakke, hente alle nødvendigheter og skjemaer og diverse selv. Som lønnsslipp og selvangivelse . Akkurat nå trenger skriveren nytt blekk, gjort i en fei å skifte – når armer og rygg er i godlage 🙂 .
  Montro hvordan det er for dem som ikke behersker hverken nett eller PC? De som kanskje trenger cash og ikke mestrer et kort med kode? Har jo opplevd denne frustrasjonen på nært hold, som pårørende til en med tidlig-demens. Sånne ‘filleting’ kunne ødelegge dagen og selvfølelsen. Og selvsagt ligger hjelp til den slags utenfor hjemmesykepleiens arbeidsområde, skulle bare mangle.

  Dessverre ; det e r arrogant som du sier. Forøvrig skal jeg bare ha app’er med vesentligheter. Ruter ‘maser’ om å bytte ut plastkortet med app. Og det skal jeg – hvis brillene garantert er i vesken, hvis det garantert ikke kommer dugg på brillene, hvis mobilen garantert er fulladet og slett ikke gjenglemt, hvis hvis..Mye enklere og raskere å fiske opp plastkortet av lommen. 🙂

  • mormor mormor sier:

   Lisa
   Jeg gremmes og i dag måtte jeg bare.
   Jeg tror jeg kunne tenke meg å gå i tog for å slippe all denne digitaliseringen og heller få menneskene tilbake.
   For det er det det er snakk om.
   OG for å kunne holde kontroll på innbyggerne og dere gjøren og laden.
   SUR! Kjempesur!
   Klem likevel 🙂 ❤
   mormor recently posted..Ikke for å være smålig, men …My Profile

 2. Så flott at du er irritert! Ikkje for å irritera enda meir altså, men det er så godt å sjå at det er pyg i deg, (som far min sa då han merka at eg hadde eigne meiningar).
  marit elisebet totland recently posted..Høinessjøen – bardommens badeplassMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge