Sen på søndag

Kan komme av alle de gangene jeg våknet i natt. Vinden sang. 

For meg er klokken kvart på ti sent. Langt på dag, egentlig. Jeg hadde trodd at det skulle endre seg og det har det. Jeg våkner ikke klokken fem, hver morgen, og er pip våken, nå kan klokken godt komme seg til seks.  Dagen blir lang, særlig når sengen ikke inntas før nærmere midnatt.

Det sner. Og jeg har hatt hyggelig vedmann på besøk, så jeg skal ikke fyse nå når det blir kaldere igjen. Eneste er at jeg tror jeg skal bære noe ved inn i ytterste gangen, slik at den ikke er så iskald når den kommer inn.
Da blir det dårlig varmeutbytte, forklarte en eller annen meg, for lenge siden. Nå ja. Noe lærer man alltid.

Nå er det på tide å se om det er frokost i skapet, kaffen er allerede traktet og noe er også drukket.

Ha en flott dag og god kaffe 🙂

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Sen på søndag

  1. gamle ugle sier:

    Takk det samme til deg mormor. Hilsen et innbarka B-menneske
    gamle ugle recently posted..derforMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge