Akkurat i dag

Er det 1. mars, ny måned, en sjettedel av 2017 har passert. Tiden tar oss med. Vi må bli med, for ingen kan bli igjen i fortiden, annet enn i tankene.

Jeg kjente det var lettere å våkne (pleier ikke å være så vanskelig) i dag enn i går. Det er en liten milepæl som er forbi. Dagen i dag går med til å forsøke å gjøre det mindre glatt på gårdsplassen og på stien opp til post og søppel. Måtte ta den lange veien etter avisen i dag. Og katt og jeg diskuterte heftig veivalget. Han grumlet over mitt valg, men jeg «vant». Han er sur, sitter på verandaen og vil ikke gå med meg. Gir seg nok.

I dag er det onsdag og da skal jeg jammen i meg ut av huset og ned i byen. Du verden.  Noen rutiner må jeg blåholde på.

Hva skal du eller hva har du hatt for deg i dag? Slåss med glatt, du også? Skulle heller hatt det slik som under.
Ha en deilig dag.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Akkurat i dag

 1. Nej, her er ikke glat, heldigvis. Men det blæser, og jeg har ikke meget lyst til at skulle ud senere i dag. Vi må se, hvor langt Kamelen og jeg når. Klem og gode kaffetanker sendes mod nord 🙂
  Fruen i Midten recently posted..Disney-lightMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Fruen i Midten
   Jeg er så inn i granhampen lei av glatt. Ikke før har jeg fått gjort det jeg skal, så kommer snø, regn og isregn og kuldegrader og gjør det like glatt igjen.
   Jaja, det lir mot varmere vær og isfri sti,
   Passe på deg. Og fortøy Kamelen 🙂
   Klem fra nord. ❤
   mormor recently posted..Akkurat i dagMy Profile

 2. Slåss glatt med med pusten og for å nå de veldig høye målene som er satt for tiden fremover. Hadde en skikkelig positiv opptur med mine utfordringer, både i går tirsdag og i dag. Det var både arbeidssomt og slitsomt. Helt sikkert litt rart å høre og forstå for mange, når oppturen i dag besto av ca 600 meters sparsertur utendørs. Så fulgte det på med en lang dupp som vel like godt kan sammenlignes med en normal nattesøvn, for min del. Ogfor flere også, som en «En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing». 🙂

  Tvi tvi for natta, morgendagens tradisjonelle opplegg og for stigende fremgang i motgangen og motløshetens synkende tendenser. Jeg tror muligens du kan klare å tyde meningen, denne gangen også. Som ment. 😉
  Karl Halvorsen recently posted..FRATATT EGET BARN – ANBEFALT AV STATEN SOM FOSTERHJEMMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge