Blir enten sprek eller sliten på fredag

Det er ikke godt å si i skrivende stund. Veien der bussen pleier å kjøre, er stengt. Det betyr tur. Må man så må man. Men jeg får nok rope på hjelp. Etter hvert.
17 uker skal de holde på. 17 uker hvor jeg nok kan ta buss til byen, kan nok ta buss nesten hjem, man da skal jeg ikke ha stort å bære på.  Helst bare biblioteksekken med ikke så fryktelig mange bøker i.
Det blir vel langt å slepe på mye varer fra det nye busstoppet og hjem. Så drosjenæringen skal tjene litt på meg. I alle fall i dag.
Og jeg har ikke lyst eller ork til å dra i butikken hver dag. Så jeg får områ meg en smule og høre med snille venner om de kan bistå.
Hvordan er det med kollektivtrafikken hos deg? Passer den?

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Blir enten sprek eller sliten på fredag

 1. Øv, at du pludselig skal gå meget længere. Jeg håber, du har søde venner med bil, som vil fragte dig til og fra indkøb. Her ude i den danske provins er der ikke meget skæg ved den kollektive trafik. Den passer ikke med ret meget – og slet ikke med Donnaens skoletider. Klem g ønsker om god weekend sendes mod nord 🙂
  Fruen i Midten recently posted..Tårne og tårer (næsten)My Profile

  • mormor mormor sier:

   Fruen i Midten
   Det finnes vennlige sjeler som frakter meg, om jeg spør. Så jeg får nok spørre. Selv om det ikke er det morsomste jeg gjør.
   Er det ikke slik ofte? Kollektivtransporten passer for noen, ikke for andre. Jeg har en buss i timen, frem klokken 16.55. Det er siste buss hjem, mandag – fredag. Lørdag starter bussen sent 8.55 og slutter 14.55. Null buss på søndag.
   Jaj, det får gå som det går 🙂
   Klem fra Nord mot Sør ❤ 🙂
   mormor recently posted..Blir enten sprek eller sliten på fredagMy Profile

 2. Donald sier:

  Bare en lille hilsen.
  Klem!
  Donald recently posted..Saltskærme for vejtræerMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge