Mormor har bestemt seg.

Mormor har hatt det tungt med fotball-lag. Hun har ikke hojet mye for det lokale og har hatt Pusenborg som favoritt i mangelange år. Det har hun tenkt å gjøre noe med, for mormor har tatt på tenkehatt og gått i boksen.
Da tenkte hun å ta for seg politiske selskaper (eller er det partier?) og vurdere hvilke som kan passe for en mormor, også. For etter hvert har det blitt mye «Meg og min makt» og lite «Hva kan vi gjøre for kommunen vår». Og så ljuger de så veldig.
Nå vil mormor presentere både favorittlag og favorittselskap/parti.
Ved førstkommende valg vil mormor stemme på Hoftepartiet, det er et parti både for hannkjønn og hunnkjønn, ung og gammel. Ikke lyver det så veldig heller, litt løgn må regnes med, tross alt, om det er påkledd. Avkledd kan det ikke snike seg unna noe som helst.
Og så vil hun heie på Ozonlaget, uansett lagsport og årstid.

Bilderesultat for ozonlaget

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Mormor og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

16 kommentarer til Mormor har bestemt seg.

 1. Jeg vet ikke om jeg er helt enig med deg, mormor…
  Hoftepartiet svinger jo så veldig mot høyre og venstre…
  Ozonlaget er for tynt på midten, – det er heller ikke bra.
  Pusenborg, derimot, synes jeg låter bra 😀
  Terje Bjørnstad recently posted..De grønne og E18My Profile

 2. Synes å se en spøkefull tone bak her. Dette er da alt for alvorlig til å spøke med. Fotballag skal en gå varsomt frem med, politikken også. Men lyve kan de, både her og der. Det forventes vel et spøkefullt svar tilbake også. Så jeg har gjort mine vurderinger for min del, sett i forhold til det jeg vil oppnå og har muligheten til. Sjanser må en ta, til tider.

  Hoftepartiet syntes å være et dumt valg for meg, i førsteomgang. Med tanke på alle de vonde hoftene som går rundt en. Sving er som kjent noe jeg har vondt for å beherske slik som andre fottrinn og slikt på dansegulvet. Men Certo har jeg god greie på, da jeg i mange år har solgt konkurrenten som den gang også var i pulver som nå. Certo i poser har jeg ikke så mye greie på, men regner med at det er en kopi av markedslederen den gang, JAM. Som jeg har hatt et stort antall av i mine ordrebøker. Og som selveste kjøkkenets dronning anbefalte, på TV. Hun jukset kanskje litt da, for det var jo reklame. Det satte vi stor pris på også. For vi visste det var noe å reklamere for. (Her fikk jeg også prøvd meg på politisk snakk, med å få fokuset bort fra kinkige spørsmål)

  Puser har klør, så ikke aktuelt. Det må bli hoftepartiet, for hoftene kan jo så enkelt skiftes i dag. Jeg går for det jeg, tross alt. Og nå går jeg for tur nummer to i dag, før enda mer fårikål tas inn. 🙂 Og kvelden kommer. 🙂
  Karl Halvorsen recently posted..FREDENS KANONERMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Karl
   Du gasser deg skikkelig med fårikål skjønner jeg. Det er godt, kanskje det blir en gryte i helgen, her også.

   Så du landa på hoftepartiet du også. Mormor har tiltro til hoftepartiet, uten hofteparti blir det snabla vondt å gå, sier hun .
   JAM ble brukt, men hun klarer ikke å finne slikt i dag, det er hun sur for,
   Ellers er mormor i ganske bra humør 🙂

   Klem sønnfra Sinsenkrysset 🙂
   mormor recently posted..Mormor har bestemt seg.My Profile

 3. 😉

  klem
  Refleksjon på livsvegen recently posted..EMPATIMy Profile

 4. Freja sier:

  Snart finns Feministiskt initiativ över hela Norge, då vet du vilket parti du ska rösta på 😉 Kram
  Freja recently posted..Baka kaka!My Profile

 5. Donald sier:

  Det var dagens grin 🙂
  Klem på dig 🙂
  Donald recently posted..Bygevejr ved Holløselund StrandMy Profile

 6. Starbear Starbear sier:

  Blås i nå overstått politisk tullball ❗ Gjør som meg, å si: Heia Rosenborg 😆
  Starbear recently posted..Var søndag 27/9-15 en merkedag i verdenshistorien?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge