+7 og regn på tirsdag

Sånn er det bare. Ikke noen brumming på plenen i dag heller. Vel, vel, det får bli som det vil. Rosa Rugosa begynner å få gule blader. Eplene begynner å bli brukbare og plommene er tatt inn og fortært. Med andre ord. Høst.
Jeg har våknet i natten og vært hos mormor, dette trenger en forklaring, tenker jeg.
Da jeg var liten og var hos mormor sov jeg i slagbenken, når jeg la meg og når jeg våknet hørte jeg alltid fossen. Fossesangen lå alltid bak alle andre lyder. Etter at jeg hadde vært hos mormor, måtte jeg venne meg til å sove uten fossedur. Det tok noen dager.
Nå som det har vært utrolig mye vann, har fossen gått her også. Og når jeg har våknet i natten, har jeg vært liten igjen og lyttet til fosseduren. Helt til jeg husker hvor gammel jeg er og hvor jeg er.
Jeg skal ikke skryte på meg arbeidslyst i dag, men litt skal jeg da få gjort. Enn du? Blir det en fin dag hos deg? Håper det.
Husk å smile i dag da.
Klem og god kaffe 🙂

bakgrunnslys

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Ord på bilde - God morgen og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til +7 og regn på tirsdag

 1. Bente sier:

  God morgen :-).
  Dagen er grå og full av vann. Jeg har hjemmedag. Har nok vært litt utålmodig med foten,den må visst ha god tid til å lage ny hud..Jeg får pusle litt inne idag..
  Fossehistorien din er koselig. Fint mormorminne 🙂
  Håper du får en fin dag, elv om vannet ødela for gressklipp.
  Klemmer kommer. De er litt utålmodige, men de er glad.
  Bente recently posted..PåskeferieMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Bente
   God formiddag.
   Ting tar tid og å lage ny hud er en omhyggelig affære.
   Må nok være litt mer tålmodig, kanskje?
   Fossen ble temmet og lyden ble savnet .
   Blr nok bra, dagen i dag også.
   Passe på deg.
   Heihallo, klemmer om og snutekos til den vakreste 🙂
   mormor recently posted..+7 og regn på tirsdagMy Profile

 2. Det får bli som det blir ja, mormor. Så får vi håpe det blir en fin dag. De blir ofte det, med litt forskjellige farger og inntrykk. En kan lære seg som du vet å se det fine også i det som ved første øyekast ikke fremstår som så vakkert. Eller? Kaffen og smilet er på plass med gode ønsker og håp. For dagen, deg og dine.
  Karl Halvorsen recently posted..Å TILGI – DET ER VANSKELIG DETMy Profile

 3. Fin historie om fossen. Det må være hyggeligt at vågne om natten og tænke på fossen og mormor 🙂 Regn og lidt flere grader her, ikke noget at prale af. Kaffen er hentet ind til skærmen. God dag til dig også. Klem sendes nord på 🙂
  Fruen i Midten recently posted..Jeg, en støttepersonMy Profile

 4. Anne-Mari sier:

  Koseleg historie om fine minner.
  Takk for fin kommentar hos meg,
  Kjenner at eg har lyst til å hermetisere plommer,
  kanskje delegere til mannen ?..
  Travelt med desse uskrivne husmorpliktene når
  frukt og bær kaller…

  Ha ein fin haustdag.
  Klem frå Anne-Mari
  Anne-Mari recently posted..Angina pectorisMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge