Noen dager en en lørdag

Som i dag. Det er kanskje noen som synes at uken er uendelig lang, men ikke jeg. Nå er det valg, veldig snart. Her er det «todagersvalg», det vil si at i morgen kan jeg kippe på meg skoene, tasse bort til idrettshallen og legge mine stemmesedler i valgurnen. Om jeg vil. Eller jeg kan vente til mandag.
Det er da ikke så lenge siden det var valg sist. Riktignok var det riksvalg, men dog. Jeg vet i alle fall at mitt valg ikke vil ha samme fargen som blomsten under.
Nå skal jeg pakke litt vinterklær og gi til de flinke som samler inn til flyktningene. Vanligvis ville det ha havnet hos Frelsesarmeen, men ikke denne gangen.
Ha en flott dag og pass på deg selv og dine. Klem og god kaffe 🙂

to

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Ord på bilde - God morgen og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Noen dager en en lørdag

 1. Bente sier:

  God morgen 🙂
  Her er det også lørdag. Den er litt grå og fuktig. Jeg har fremdeles for stor bandasje til å ha på sko, så jeg holder på å lengte meg ihjel etter skogen, og hagen, og turene mine..Det var altså dagens klage! Jeg tenkte å bruke litt tid på å plukke frem litt klær og nødvendige saker , jeg har nok litt jeg kan gi bort til noen som trenger det mer enn meg!
  Jeg skal stemme på mandag. Jeg stemmer ikke blått, for å si det sånn. 🙂
  Ha fin dag.
  <Klemmer kommer. De er litt utålmodige, men glad.
  Bente recently posted..PåskeferieMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Bente
   Du har jo brannsår og da er sko vanskelige. Håper det heler godt, for man vil jo gjerne på tur i skog og hage.
   Klage kan man godt – på Klagemuren 🙂
   Det er nesten utrolig hvor mye man klarer å få brakt i hus og særlig en del ting som sjelden eller aldri blir brukt. Da er det godt å kunne gi det videre.
   Klem til dere og heihallo og snutekos. 🙂
   mormor recently posted..Noen dager en en lørdagMy Profile

 2. Fargene er nok like for vår del, tror jeg. Likheten i dagenes raske måte å bli til nye på. Likedan. Lørdager tas når det passer dårlig for noen, det viktigste for meg er at dagene kan bli tatt. På en best mulig måte. Her er det sommer og sol ute, og nå skal jeg ta på meg passende fottøy å være ute samme med den. Nyte! God lørdag fra Norges midtpunkt. For meg og Nidelva. Og noen til.
  Karl Halvorsen recently posted..«FAMILIEN»My Profile

  • mormor mormor sier:

   Karl
   Tenkte det nok.
   Her har det bestemt seg for å regne. Jeg trodde kanskje at jeg skulle leke slips etter den som sier briumm over gresset, men avstår.
   Leser litt i stedet, tror.
   God helg til «mine mennesker» omtrent midt i Norge.
   Klem sønnafra Sinsenkrysset 🙂
   mormor recently posted..Noen dager en en lørdagMy Profile

 3. Donald sier:

  Ja, man bliver glad for at kunne hjælpe.
  Klem på dig 🙂
  Donald recently posted..Koncert med BirtwistleMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge