Kjempevått og bråkete

Det har regnet. Ikke noe stille og mykt sommerregn, men skikkelig bøtteregn, høstregn. Bråkevann som strømmer og flømmer. River opp gater, lager furer i Moder Jords ansikt, fyller kjellere og får biler og andre kjøretøy på ville veier. Det er ofte slik at det var eller skulle være en vei, der, men regnet har ordnet opp. Eller det som en gang var en skråning blir til et rasområde.

Koster penger, tid, helse og velferd for dem det rammer. Og det er mange. Både privatpersoner og kommuner rammes. Også på pungen. Underdimensjonerte kloakkrør, feildrenerte veier og bygg satt opp på et forkjært sted er ofte rammet. Og så kommer reparasjonsarbeidet og unnskyldningene.

Og mere regn. Akk ja

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Allment og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Kjempevått og bråkete

  1. Elisabeth sier:

    Oj oj oj, for et vær!

    I min lille by er det et sentralt trafikkalt punkt i byen som alltid rammes av vannmassene og skaper kaos for trafikken. Slik har det vært så lenge vi har bodd her, dvs i 26 år. Merkelig at de ikke har utbedret det. Merkelig.
    Elisabeth recently posted..VirrvarrMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge