Oppdragelse på bar

Ikke drikkeskikker eller hvordan bestille en Bloody Mary. I Vancouver har de også holdningskampanjer. «Don’t be that guy» – og her gripes det fatt i det som mange later til å glemme i hurten og sturten. Det er overgriperen, voldtektsmannen som alltid er den skyldige.

Hmm.. skrev jeg ikke noen gode råd til menn og unge gutter, en gang?

afp000476957-GFOatUgpJY

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Politikk -samfunn og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

7 kommentarer til Oppdragelse på bar

  1. Starbear Starbear sier:

    Hele problemstillingen om voldtekt ville (i hovedsak) forsvunnet av seg selv dersom politikerne hadde hatt GUTS til å forby alkoholsalg overalt, og i enhver form ❗ Det har de jo gjort mht. hasj/marihujana, så hvorfor ikke også mht. alkohol ❓ Jo, svaret er det at politikerne (som mange andre) liker å ta seg «et glass» for (liksom) å slappe av, og med den begrunnelse at alkohol er en tillatt salgsvare. Tillatt? Av hvem? Jo, av de samme feige politiker som mer enn gjerne vil mele sin egen (alkohol)kake ❗ Jeg blir f**n så FEDUP av denne falske holdningen 👿 Altså er det politikerne/myndighetenes EGEN FEIL at voldtekter, med alkoholbakgrunn, skjer ❗ Tenk på DET alle sammen ❗
    Starbear recently posted..Interessert i konkurranser? Meld deg på, NÅ!My Profile

  2. Tilbaketråkk: Like sikkert som våren | Mormors klagemur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge