Bloggen min er stolt

Og glad. Og skribenten (jeg) er henrykt og bratt i nakken. Og er det noe rart da? Men hovmod står for fall, så en smule ydmykhet bør vel være på sin plass. Bjørg Nina som blant annet er vill og vakker (både blogg og menneske, som jeg kan se) har sendt Klagemuren en liten post-it. Love your blog, skrev hun i kommentarfeltet. Gjensidig det. Og takk for hyggelig klistrelapp.

Så kommer den forpliktende delen, finn fem blogger. Ikke så vanskelig å finne fem blogger? Jo, for det er så mange der ute. Som jeg leser og liker. Og så er det dette med å fremheve noen og utelate noen. Men den som intet våger og så videre… Så her er det fem jeg gjerne vil hedre. Og litt om hvorfor.

Johanna i Johanna’s vetle verden er en jeg stadig er innom. Hun er en optimist, selv om hun krangler med søvnen og annet.  Eneste jeg lurer på er hvorfor hun har med apostrofen.

Anne-Marie i Ylvalias univers er et godt bekjentskap. Hun slår et lite slag for de ulike språkformene i Norge (eller var hun redd for at nynorsken skulle dø?) og har synspunkter på så mangt.

Og så er det Fruen i Midten, med sine betraktninger og referater fra utenlandsreiser og tilhørende ettervirkninger.

Ingunn i Mindomin har mye å komme med, det siste jeg leste var tankevekkende om akvareller og stygge flekker.

Karl i Tanker om litt av hvert er også en liten perle, vel, liten og liten. Og har du kameradilla er han rette mannen å besøke.

 Sjekklisten skulle være slik: Lenke og takke – gjort, tror jeg… Finn fem blogger – i alle fall utført. Klistrelapp i innlegget – fikset.  Så da lener jeg meg tilbake og sier «Well done»

Ikke så fort i svingen, takk! Gi beskjed til dem som har fått klistrelapp. Gjøres nu! Ha en deilig og vakker dag, samme hva slags vær dagen byr på og nyt livet.

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

16 kommentarer til Bloggen min er stolt

 1. Ih, altså tak 😀 Og nu skal der tænkes …

 2. Hei og god mandag til deg mormor!

  Tusen takk for denne «lappen» du ga til meg, mormor. Den kom som den skulle ha vært bestilt. 🙂 Akkurat nå trengtes det, på mange måter. Ikke helt i hundre her i gården, som jeg skrev under kommentarer hos meg, så roper vi på sol og varme og når den kommer helt inn i den så viktige kroppen vår, blir vi helt slått ut. 🙂

  Skal forsøke så snart som mulig å se nærmere på dette og de andre utfordringene, men er bare nødt til å følge feberens regler og det som følger med. Men må si at dette inspirerte meg slik at jeg har vanskelig for å holde fingrene fra tastaturet. 🙂

  Tusen takk for de mange og velgjørende «ord» som du sa gjennom dette! Du er i tankene mine morgen, middag og kveld. Og vel så det! Og mange med deg.
  karlhalvorsen recently posted..HER ER DET HELSA SOM BESTEMMERMy Profile

 3. Madam Ink sier:

  Jeg skal også dele ut lapper…
  Sjekk e-posten din..

  knuseklem
  Madam Ink recently posted..FeirerMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Madam Ink
   Lappeutdeling pågår hos deg også 😆 Undrer på hvorfor, du :-), mail sjekket og besvart og klem sendes med første vindpust (og dem er det en del av her).
   Ha en flott dag 🙂

 4. Ylvalia sier:

  Tusen takk, mormor. Og så til og med på bursdagen min, skulle du ha sett!
  Ylvalia recently posted..Den stakkars uthengte og latterliggjorte nynorskenMy Profile

 5. Johanna sier:

  Tusen takk, mormor! Dette var ei veldig gledelig overraskelse på ein mandags morgon 🙂 Takkar og bukkar og undrar plutselig sjølv på kvifor eg har apostrof… Hehe!

  Ha ein fin dag!
  Johanna recently posted..Då skammen fekk bein å gå påMy Profile

 6. Takk for flere tips til fine bloggere 🙂
  sa denne mormoren i full fart før hun skal i selskap – på en mandag 😀
  Inger (mormoruniverset) recently posted..En utmerkelse..My Profile

 7. Ingunn sier:

  Tusen takk, det er en ære å dele plassen med så flotte blogger. Soler meg litt i glansen først, så skal jeg klare å plukke ut fem å klistre en lapp på.
  Kos deg på muren!
  Ingunn recently posted..Flekker på en akvarellMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge