Midt i uka # 16…

Hos Skipperfrua er det en utfordring som heter «Midt i uka». Jeg havnet der på grunn av Elin i Bare Lille Elin. Midt i uka skjer det som regel noe, hos oss. I dag var ikke noe unntak.

Ved sykdom følger det legebesøk og legebesøk betyr ventetid for den som er med. I dag var jeg med, midt i uka. Jeg gjorde ferdig de ærender jeg hadde og satte meg på en benk og ventet. Og ventet. Kamera var med (tenk det) og som jeg satt der, begynte jeg å irritere meg en smule over nedtråkket tyggegummi foran benken. Tre stykker, rett ved der jeg satt og ganske mange til ved buss-stoppet.  Så det måtte foreviges. Mine ben og føtter, men IKKE mine tyggegummiklyser.

Flere midt i uka bilder finner du her

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Utfordringer og merket med , , . Bokmerk permalenken.

20 kommentarer til Midt i uka # 16…

 1. Ingvill sier:

  Hei! Så koselig at du havnet med på utfordringen, sånn midt i uka 🙂 Alltid noe som skjer midt i uka. Og tyggis er ikke akkurat pent, der de ligger midt i gata. Artig bilde. Takk for at du ble med 🙂 Kos deg og ha en fin kveld, klem
  Ingvill recently posted..Midt i uka # 16My Profile

 2. Så moro du fant utfordringa inne hos meg. 🙂

  Ja, tyggis (og annen søppel) på gata/fortauet.. rett og slett utenfor søppelkassene.. er noe herk! Fysj så irriterende og stygt.

  Nå- inn og gruble mer på gåter.

  🙂
  bare lille elin recently posted..En smak av………My Profile

 3. Maria sier:

  Det skjer som regel noe midt i uka også. I dag har jeg vært på min første spinningtime på en evighet og litt til. Det eneste stedet hvor du kan risikere å høre Elvis, Beatles og Prøysen i løpet av en time. Det er rart å starte opp med noe man kunne en gang, men nesten har glemt. Enda rarere er det å kjenne at det faktisk gikk ganske ok selv om det er mange år siden sist. God onsdagskveld til deg, mormor!
  Maria recently posted..Fjelltur: slit eller avkobling?My Profile

  • mormor mormor sier:

   Maria
   Det skjer jo egentlig noe hver dag. Om man ser litt på set 🙂
   Spinning? Godt dere har variert musikkutvalg i alle falle og jeg tror det er som med å sykle, har man lært det, så har man det.
   God og svett og slikt er ikke dumt!
   Ha en vakker kveld 🙂
   mormor recently posted..Midt i uka # 16…My Profile

 4. Rett og slett ufyselig, og burde straffes med bøter i en størrelsesorden som er stor nok og står i forhold til det ubehag det fører med seg for andre. Legg merke til at det står «burde straffes», og ikke at det bare kommer inn i «boken» og på papiret, selv om nevnte «forklaring» kunne minne litt om hvordan slike lover er nedtegnet. 🙂

  Fin løsning på den oppgaven, en oppgave med et budskap og klar og viktig beskjed til «omverdenen».

  Fin kveld, fin natt og en tørr og strålende dag i morgen. Helst utenfor kroppen, men det viktigste er at en har det slik innenfor. Tenker jeg.
  karlhalvorsen recently posted..PENT BRUKT OG BRUKBAR INSPIRASJON KJØPESMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Karl
   Nå er puslespillet i hodet nesten klart og blir det ikke kjempeflott vær, kommer symaskinen til å jobbe ganske trutt i morgen.
   Tar litt tid med «komposisjonen» av mormorquilt for frossen mormor.
   Det er omtrent det ekleste (omtrent) jeg ser. Det må da gå an …..!!!!
   Håper kroppen og natten blir god 🙂

 5. Tusen takk 🙂 🙂
  (Ikke for tyggisen, vel og merke)
  Kamelrytterske recently posted..Lukt lunta 2012My Profile

 6. Malys Krok sier:

  Liker ikke å se tyggegummi på denne måten! -Margit-
  Malys Krok recently posted..MIDT I UKA # 16My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge