Om pakke i posten

Dette er om å få. Om glede og overraskelse. Det hender at det dumper gleder ned i postkassen for det vi litt morsomt kaller «snailmail». Det gjorde det på lørdag. Uventet, overraskende og meget gledelig.

Det var en bok. Om klemmer, klemming og klemmemåter. Bøker finner alltid et asyl i mormorheimene, enten det er i vinterboet eller sommerheimen. En bok er alltid velkommen. Og ekstra velkommen er den, når man merker at hensikten bak er av de aller beste.

Kanskje jeg burde si et ordentlig takk til avsenderen? Jo, jeg bør nok det. For det er … hjertevarmende å få en boktakk for noe som har vært så inderlig morsomt. Så Ragnhild: Tusen, tusen takk.

Nå skal jeg begå en aldri så liten ulovlighet, slik at du forstår gleden over å få denne boken. Jeg skal overtre åndsverkloven. Håper at forfatteren tilgir meg, hvis ikke? Ja, da får det gå som det går.

Men døm selv. Er det noe rart i at jeg ble glad?

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Om pakke i posten

 1. gamle ugle sier:

  God morgen. Den boken så deilig ut, og litt kjent virket den også, for meg. Et eller annet sted i huset har jeg en bok av samme forfatter med tittelen: God klem igjen! Kanskje er det den samme? Skal se om jeg kan finne den etter hvert.

  Ha en hug-ende dag.
  gamle ugle recently posted..budskapMy Profile

  • mormor mormor sier:

   Gamle ugle.
   Hug igjen.
   Det var så godt å få den.
   A hug a day keeps the evil away?
   Ha en fin søndag og husk å gi noen en klem 🙂

   • gamle ugle sier:

    Der fant jeg boken, den heter Hug Therapy 2 på engelsk. Jeg blar i den og skjønner godt at du ble glad. Både for gaven og for innholdet.
    Og gleden din spratt ut av skjermen og inn til meg og fikk meg til å lete etter denne glemte boka.
    Bra mormor, så bra, sier jeg.
    gamle ugle recently posted..budskapMy Profile

 2. Bare hyggelig Mormor 🙂
  Uten din hjelp hadde jeg slitt mye mer med å få oppgavene forståelige for andre enn meg selv. Så boka er det vel undt 😀 😀 😀
  Kamelrytterske recently posted..Metatekst, eller en fortvilt studines kamp med ukjente begrepMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge