Maikveld

Og lørdagskveld. Da er det mange som har hatt mye for seg, som de ikke har hatt til vanlig. Konsert, teater eller noe annet berikende? Jeg sitter og venter. Venter på en sms om at alt er vel. Når den kommer, kan jeg gå og legge meg. Det skal bli godt. For selv om solen bestemte seg for å skinne på oss, fant den store utendørsviften på at den skulle ha høyt turtall og ta med litt kaldt. Og blæsevær er noe tull, sier knokler. Og knirker litt ekstra. Men, været får man ta som det kommer. I natt skulle det også være vind. Så håper vi på morgendagen. Har du hatt en god dag? Jeg håper det. Min dag nok ikke vært av de verste. Her har det vært besøk og litt ståhei, hos deg også? Sier god natt jeg, finner en bok og setter meg til å vente. God natt da og sov søtt 🙂

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Ord på bilde - God natt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge