Hva skal jeg gjøre med denne?

«Award», skrev Ege Denne. Det ville hun gi meg. Ok??? Jeg har ikke helt styring på disse greiene, men det er jo hyggelig å få en pris. Synes jeg. Og ikke vil jeg egentlig være noen «spoilsport» heller. Men det er alltid en liten hake, fant jeg ut. Haker er det alltid.

Skriv om 7 ting du setter pris på, hm… Det var ikke så vanskelig. Finn 15 eller 5 du gjerne vil gi denne prisen videre til. Heller ikke så vanskelig. For jeg leser mange blogger og gleder meg over en hel del. Noen ergrer meg også, men jeg leser dem likevel. Godt å få røsket opp i tankesmia.

Linke tilbake til meg (Ege Denne), piece of cake. Den biten har jeg i alle fall styr på. Kjekk liten sak som sier legge en lenke til, rett over her jeg skriver nå. Jo dette fikser jeg. Men det bildestyret som skulle/kunne følge med? Tja, vi får se hva vi får til. 😆

Liketing:

 1. Å være mormor
 2. Drikke kaffe klokken 5 om morgenen
 3. Lese blogger og ellers tusle litt på nettet
 4. Å kunne stå opp om morgenen uten hjelp
 5. Ord
 6. Gode kommentarer (ikke nødvendigvis enige med meg)
 7. Smil fra kjente og ukjente

Det der var da vitterlig syv?? Jo, visst. Da spørs det om noen av dem som leser dette, blir noe klokere når det gjelder mormor. 😆

«Lyst til å hedre blogger». Kommer her. Men det er slett ikke sikkert at alle synes det er like stas.

I Bjørnehiet er det mange, skal vi se: Hovedbamsen, Cassandra, Erosy, Lavinia, Lykkeliten, Mirapisani, Nasha, Pireg, Sirenia, Virre, og de som ikke er innom og skriver noe så ofte. Jeg mener dere også. Anita, Leif, Liten latter og Sniff.

Da blir det nok flere enn femten, om alle skulle følge oppfordringen. Men det gjør de så klart det de vil med. Nå går ballen videre. Og har jeg løst denne oppgaven til bestått?

 

 

mormor

Om mormor

En liten, tidvis heller søvnløs mormor, med hang til bekymring. Kaffekopp i nærheten. Innehaver av svart belte i lesing. Kan ikke kommentere på Google +
Dette innlegget ble publisert i Utfordringer og merket med . Bokmerk permalenken.

26 kommentarer til Hva skal jeg gjøre med denne?

 1. Sånn cirka 😉
  Kamelryttersken recently posted..Regjeringen flytterMy Profile

 2. Rita sier:

  Jeg er igang 🙂 Tusen takk!!

 3. Tilbaketråkk: Blondinen får komplimenter | Karavanseraiet

 4. Da har jeg strødd komplimenter så godt jeg kunne 😎
  Kamelryttersken recently posted..Egentlig skal jeg bareMy Profile

 5. Ege Denne sier:

  Hehe, jada, den er mer enn bestått 🙂 Jeg er glad du setter pris på tanken 🙂

  Ps, det er bare å lage Falafel så mye du vil 😉
  Ege Denne recently posted..Den enkle veien, til Falafel…My Profile

 6. Cassandra Cassandra sier:

  Gratulerer, det er velfortjent 🙂

 7. mormor mormor sier:

  Cassandra
  JA takk,
  Size trippelxl med liten maskevidde, slik at jeg kan hanke inn småfisken også 🙂

  Ha en fin kveld 🙂
  mormor recently posted..Det viser seg.My Profile

 8. mormor mormor sier:

  Kamelryttersken
  De gangene mormor lar meg få lov, så 🙂
  Nynner skjærende falskt for meg selv 🙂

  Ha en fin kveld 🙂
  mormor recently posted..Det viser seg.My Profile

 9. Takker for tillitten 🙂
  7 om meg kommer nu straks.

  Ha en strålende dag 🙂
  Nina Elisabeth recently posted..Uke 36: Skremt ut i en annen dimensjon.My Profile

 10. lavina sier:

  Alle i bjørnehiet, ikke småtterier da mormor.. Kan hende jeg tar denne om jeg ikke da er grodd fast i Gamle Tromsø gruppa på facebook. Vanskelig å løsrive seg. Jeg er håpløs i dag.. Lasta ned Spotify selv, så der har de jo den musikken jeg savnet på Wimp. Da veksler jeg i mellom. Ordner meg en stor liste for å overføre til itunes. Så får jeg det inn på mobilen, kjekt når man går tur vet du…

  Angående denne awarden skal jeg linke til Ege Denne eller deg? Var litt usikker på den..
  lavina recently posted..Kjekt med slike speil i disse slanketider.My Profile

 11. Tilbaketråkk: Blog award: Fortell om deg selv « Lammelårtanker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge