Kiss, kiss I love my siss.

I en fjern fortid flakset jeg frem og tilbake fra fødebyen. Det kunne ta årtider før jeg viste tryne mitt der. Jeg ble noen ganger overrasket av ryktene som møtte meg. En gang kom et menneske stormende mot meg med et skrik: Herre Gud! Lever du! Er ikke du død?
En annen gang fikk jeg vite at ryktet sa at jeg var solgt til et bordell i østen. Til og med min mor hadde trodd på ryktene. Jaja, folk har vel fritidsproblemer tenkte jeg.

Men så en gang når jeg kom hjem var det flere stykker som kom å omfavnet meg og sa at de skulle hilse meg fra lillesøsteren min. What the f**k? Jeg har da ingen lillesøster mente jeg. Joda mente de. Det har du. De var veldig påståelige, så jeg kunne ikke helt anse dem som tullinger heller.
Etter en stund gikk jeg til min mor og lurte på hva dette dreide seg om. Hun kunne fortelle at min bror hadde begynt å kalle vår kusine for lillesøss. Han pleide jo å kalle meg for søss, så hvorfor ikke?
I dag er Lillesøss den eneste av alle mine søskenbarn som jeg har kontakt med. (takket være meg selv)

Og jeg elsker den jenta over alt på jord.

Copyright 20©18 mirapisani by the blogs nickowner. All rights are reserved

Copyright mirapisani 20©18 by the blogs nickowner. All rights are reserved

mirapisani

Om mirapisani

Forvikla Nordlenning på avveie. Stor i kjæften og snar å springe.
Dette innlegget ble publisert i Barbeint på knuste drømmer, Døden kjærligheten og livet, Hull i havet, Lillesøss, Narrens_Datter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Kiss, kiss I love my siss.

  1. mormor mormor sier:

    Kyss over hår 🙂
    mormor recently posted..Med tiden på armen.My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge