Slosskamp med ei spyflua!

I vill slosskamp med ei spyflua fikk æ trimma mæ godt. I drøye en og en halv time med Jif-spruteflaska i dein ene hainda og Ajax optimal7 i dein andre hainda. Flytykje fikk sæ en dusj ja. Men trur du dein daua. Nope! Men æ blei svett etter å ha hoppa og spretta i så lang tid. Uten stains. Pjuh..!

Æ spyr!

Ætter kvært når æ kjeinte at føttern hadde ondt av ailt av sprut som hadde havna på golvet blei æ klar over at æ blei maroder i longan. Men åpna æ vinduan? Nei! Hvis en fuggel hadde spist dein forgifta jævelen så hadde dein daua tvært. Men æ måtte no puste og gikk på dass.

Wikipedia sin bilde

Det blei stille i stua og æ luska mæ ut. Æ pusta lætta ut og satte mæ ned. Æ tænkte at faenskapet måtte jo ha blitt dau ætter så mange giftspruta. Øran hang på greina ætter dein buzzzze-lyden. Fræmdeles ikkje et knyst. Lætta gikk æ ut på kjøkkenet og fiksa mæ en kopp kaffe. Men trur du ikkje? I det æ hoilder på med kokvarme væska, her kjæm tykje og sneie nasetippen min! Seriøst! Ka i de hælvetesmakten e dein laga av? Ka skal tell? Hagla eiller ei mini-atombomba.

http://www.angelfire.com/retro/az/computer.html

Med kaffen i vrangstrupen bestæmte æ mæ for at flygefaenskapen skuille ut av mitt hus eiller bli vrængt vældig dau. Når stressnivået hadde nådd sitt maxpunkt hørte æ en rolig stemme i bakhauet: Koffer bryr du dæ? Koffer gjør du stress av det du kain gå forbi? Koffer ikkje gje faen i de som irritere dæ? Tænk så mye tid du meste. På gruind av ei Spyflua. Seriøst? Læn dæ tilbake og les ei god bok.

Erling Kittelsen/ En ustyrlig historie om solloer, selkatter og et kjærlighetshull i havet.

Bestis for øyekvepp

Eller Hundre års ensomhet der den første setninger er: Og mange år etterpå…

Hundre års ensomhet

Jaja, sånn går no dagan. Og korr blei det av dein spyflua?

Faen vet, og måtte skrulla gud begrave dein og gi han et kors. I skyan.

Pjuh. Det blei stille. Læs ei bok. Hørene mine forstår mer enn øyeblunkene mine

Spyflue, logg out!

Copyright mirapisani 20©18 by the blogs nickowner. All rights are reserved

mirapisani

Om mirapisani

Forvikla Nordlenning på avveie. Stor i kjæften og snar å springe.
Dette innlegget ble publisert i Barbeint på knuste drømmer, Erling Kittelsen, gabriel garcia marquez, Utfordring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Slosskamp med ei spyflua!

  1. mormor mormor sier:

    Les en bok. JA!!!!
    Spyfluer eller ikke spyfluer, boken er bedre.
    Kyss over hår 🙂
    mormor recently posted..Med tiden på armen.My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge