Klebrige innlegg.

Noen innlegg «flyter» øverst, uansett når de er postet. Disse har en svak blågrå farge i bunnen/ bakgrunnen. For å lese de siste innleggene postet pr. dato, må en skrolle ned til bakgrunnen blir hvit.

Jeg nevner dette fordi jeg har blitt spurt om jeg har blitt lat, eller gir beng i å skrive. Jeg har også midlertidig tatt ned flere blogger fordi jeg har dårlig nett dekking og kan ikke følge dem opp her jeg er nå. Men de kommer tilbake når jeg flytter på meg om ikke så lenge. For de som har fått linker til innlegg, så kan dere klikke på Brjørnehiet for å komme til hovedsiden. Listen over de mest aktive bloggene finner dere nede på høyre side på siden. God Hivandring til alle besøkende. 🙂 Krysser tanke over tanke. 🙂
Blogger bak teppet

mirapisani

Om mirapisani

Forvikla Nordlenning på avveie. Stor i kjæften og snar å springe.
Dette innlegget ble publisert i Bjørnehiet, Dibedutt-mareritt, En liten sannhet midt i trynet, Plunder og læring og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

13 kommentarer til Klebrige innlegg.

 1. mormor mormor sier:

  Kjekt å ha 🙂
  Kyss over hår 🙂
  mormor recently posted..Sa du søndag?My Profile

 2. Cassandra Cassandra sier:

  Kan tenke meg at det skaper litt forvirring om du har mange klebrige innlegg. Kanskje du burde lage et klebrig innlegg og i det legger du linker til de innleggene du vil anbefale? Trur det kan fungere bedre enn mange klebrige innlegg, særlig for de som går rett til din blogg 😉
  Ellers er vi andre veldig glad for at du vil lede folk til forsida på Hiet selvsagt 😉
  Cassandra recently posted..3000 julestjerner og nå er det sommerMy Profile

 3. mirapisani mirapisani sier:

  Tiiirri! Det finnes ingen svar! I mitt hode. Kan du gjøre det tydeligere? 😮
  Babysteps… bit for slukt…
  mirapisani recently posted..Atter en dag…My Profile

 4. mirapisani mirapisani sier:

  Tenker ennå.
  Gud, hjelp meg! Litt..`? En smule?
  mirapisani recently posted..Atter en dag…My Profile

 5. Cassandra Cassandra sier:

  Å du finner nok ut av det, hvis ikke så skal jeg se om jeg kan lage en liten eksempelsak til deg. Du kan jo også bruke den «les mer» deleren. Har svart deg på den på Hjelp en venn siden.
  Men jeg er ikke på nett hver dag så det kan ta litt tid før jeg får laget sånt ekskremsel altså
  Cassandra recently posted..Husk småfugleneMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge