En nyttig idiot.

Hva skal til for å bli en nyttig idiot? Ikke så mye. Det er nok at en er på nett, og at man har en svakhet. Det kan være i form av en avhengighet som eksempelvis kan vær alkohol, narkotika, sex, spill osv.

For noen som har vært på nettet en stund er ikke dette et ukjent fenomen. Det finnes et knippe psyke mennesker der ute som bruker alt de kan frigi av tid til å leve på nettet. Disse menneskene er ikke ukjent av vårt helsevesen. Psykiatrien i Norge har i mange år fått «offer» i hendene etter at mennesker har blitt brukt som nyttige idioter over tid.

Noen av dem er over snittet datakyndige og bruker i tillegg lang tid på å finne ut av alt som kan finnes av opplysninger om de mennesker som de har sett seg ut.
Deretter opprettes det en profil som er skreddersydd for den de har sett seg ut som «merke», og kontakt blir opprettet.

Det er verdt å merke seg at disse ikke opererer alene. Det er et særegent miljø, og de er mange.
Man kan spørre seg hva det er som driver disse menneskene, og man kan sette spørsmål ved motivene deres.
De som blir «merket» og bearbeidet inn i en tilstand der de til slutt utfører handlinger på kommando, er kun et redskap for å nå frem til de som de egentlig vil ramme.

For disse gale menneskene gjelder det å ødelegge livene til de som de har sett seg ut som «premier». Jeg bruker ordet premie, for i dette miljøet er fremdriften deres belønning og straff. For å klare å få et totalt grep om et annet menneske sitt liv, så trenger de en nyttige idioter.
Ofte er disse absurd naive. Og alltid har de en form for avhengighet som er et redskap til å kontrollere «merkene».

Etter at se har funnet ut alt om den gjeldene person, blir en skreddersydd profil opprettet. Derfra er veien kort. En nyttig idiot tror at den har fått alle sine drømmer og ønsker oppfylt på et blunk. Den rir på en lykkefølelse så lenge den som kontrollerer denne vil at den skal ha den følelsen. For at «merket» skal bli totalt i deres makt, brukes taktikken; gi og ta ifra.

Jeg har mange ganger spurt meg selv hva som egentlig driver disse menneskene. Hva får de selv igjen for å ødelegge livene til andre mennesker? Jeg kommer bare frem til ett svar: De får et vanvittig kick av å ødelegge andre. Tanken penser inn på at de har en feilkobling i hodet sitt, på linje med seriemordere som også får et kick og ikke klarer å fatte hva de egentlig driver med. Det samme kicket får de når deres med sammensvorne feiler.
De fleste av disse menneskene finner man også i BDSM-miljøer.
Belønning-Straff.

Disse menneskene er mildt sagt farlige. Når de har fått et «merke» totalt hjernevasket, kan de få denne til å utføre alle handlinger de befaler. Det kan være å ødelegge private og kjære ting til den de har bestemt seg for å ramme. Det kan være å voldta. Det kan være å skambanke sin partner eller dennes/ deres barn. Listen er like lang som disse psyke menneskenes fantasi.

Jeg vil bare nevne til slutt at jeg har fått bekreftet at disse menneskene er velkjent for de som jobber i psykiatrien. Jeg har også blitt kontaktet av en som ble drevet til vanvidd over en periode på 2 år, og til slutt ble innlagt på psykiatrisk og måtte være der i 9 mnd. Og det som kranset det hele: Etterpå gikk han rett tilbake til sin slavedriver og ville ha mer.

Det er skremmende hvordan et menneske kan miste seg selv så totalt at det ikke har noen som helst kontroll eller bestemmelses evne ovenfor seg selv.
Jeg er meget selektiv på hvor jeg beveger meg på nettet. Derfor har jeg bloggen min her i Bjørnehiet. En nyttig idiot får neonlys på seg når den beveger seg innom veggene her.

En fortsatt god og bekymringsfri 17.mai ønskes alle Hivandrere. 😆

mirapisani

Om mirapisani

Forvikla Nordlenning på avveie. Stor i kjæften og snar å springe.
Dette innlegget ble publisert i Barbeint på knuste drømmer, Beinspikka LØGN og bedrag, En liten sannhet midt i trynet, Hjelp en venn, Mann som fyker over vann, Robin Hood, Ut av samfunnet inn i mennesket og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til En nyttig idiot.

 1. mormor mormor sier:

  Hivandrer og boer har lest og deler bekymringen.
  Kyss over hår 🙂
  mormor recently posted..Så var det søndag 18. maiMy Profile

  • mirapisani mirapisani sier:

   Det er så absolutt grunn til bekymring mormor. 😮 Det tok dem drøye 2 mnd. å midlertidig målbinde meg. Det skal godt gjøres å få stoppet fingertassene mine, eller kjeften min for godt, så dette vil bli skrevet om. Skal bare tette et par hull før jeg slipper meg løs.
   Gode dagen til deg. 🙂
   mirapisani recently posted..Han tegnet kart i hjertene våre.My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge