Pudderdåsa tar ferie ;)

Min lenge trofaste venn tar seg nå en liten ferie, heldige pudderdåsa ;) Men det er velfortjent også. Hun hadde jo ingen sjanse til å fikse alt det som Nikon skulle ha henne til.

Men det at jeg nå har byttet pc gjør jo selvsagt kaoset større for meg, særlig fordi det av alle ting er mindre tastatur på den nye svære enn det dåsa hadde! Ja skjønn det den som kan, jeg skjønner det ikke. Og bokstaver som klumper seg sammen, ja de er ikke like greie å hanskes med altså.

Uansett så blir jeg vel ikke noe særlig oftere å se her inne enn før. Dere vet jo å finne meg på mail om det skulle være noe. Nå må jeg prioritere litt annet fremover. For ny pc, nytt kamera, og mange kreative ideer som har vært begrensa av kapasitet kan nå endelig settes ut i livet… nuvel, det var å overdrive tenker jeg. For den mest begrensa kapasiteten heter fortsatt tid….

 

Cassandra

About Cassandra

Verum, sine mendacio, certum er verissimum ;)
This entry was posted in Cassandra. Bookmark the permalink.

13 Responses to Pudderdåsa tar ferie ;)

 1. pireg pireg says:

  Da er mogeleg eg he missa noke cassandra… kanskje avdi eg ikkje er ofte nok på her i hiet… men eg skjønar *pudderdåsa* er ein pc…! Men kvifor namnet *pudderdåsa*…? Da er jo heilt utan logikk for meg… Lell gratulerar eg med ny pc då… :-)
  pireg recently posted..Då teke vi ein song… ilag… adle saman…!My Profile

 2. mormor mormor says:

  Da kan vel Teddy få Pudderdåsa da?
  Små taster gir store tasteleifer :lol:
  Ha en morsom kveld og hva heter den nyankomne? Spør Skravlebøtta. :-)
  mormor recently posted..Merkelig hva som henger igjen.My Profile

  • Cassandra Cassandra says:

   Teddy kommer nok til å reise rundt i fremtiden også med pudderdåsa, for hu er en fantastisk grei pc å ta med på tur. Men å la han få overta henne helt? Nei, det tør jeg ikke, tenk hvor mye rart han kan finne på?

   Hils Skravlebøtta og si at den nye er ikke navngitt foreløpig, det kommer litt an på hvordan den oppfører seg fremover hva den kan bli hetende ;)

 3. Ege Denne says:

  Du vet hvor du finner meg ;)
  Ege Denne recently posted..Er dere lei av å blogge?My Profile

  • Cassandra Cassandra says:

   Japp det gjør jeg, ihvertfall inntil videre, det blir kanskje vanskeligere å vite den fysiske tilstedeværelsen din senere ;)
   Og jeg vil nok sveipe innom min egen Hekseliv også, samt en artikkelserie på Nettsjaman fremover.
   Cassandra recently posted..Pudderdåsa tar ferie ;)My Profile

 4. Lavina says:

  Gratulerer med ny pc og kamera… Gleder meg på dine vegne…
  Er lite både her og der.. Nå er jeg bare nedsylta i forkjølelse… Host, hark..

  Fin helg til deg og bamsen..
  Lavina recently posted..Da er vi i gangMy Profile

  • Cassandra Cassandra says:

   Er nok litt bloggtørke rundt om, har jeg hørt rykte om. Herfra ihvertfall ;) Noe som ikke er så rart egentlig, bruker tida på å kose med ny elektronikk, nerdekosing på høyt plan det ;)

   Ha en fin uke ;)

 5. Jenny says:

  Små tastatur venner man seg til. Tro meg. Jeg gjorde i alle fall det. Nå kan jeg ikke tenke meg noe annet. Gratulerer med nytt utstyr, og lykke til med de kreative ideene.
  Jenny recently posted..Ren ubesudlet lykkeMy Profile

  • Cassandra Cassandra says:

   Det er noe snodig med dette, for den lille pc-en har større taster enn den store, det blir jo så fullstendig ulogisk at hjernen brukte litt tid de første dagene på å skjønne det hele. Ikke har de samme farge heller.
   Men det går greit nå heldigvis, selv om noen bokstavkombinasjoner gjerne hekter seg sammen litt. Er jo perfekt unnskyldning for skrivefeiler ;)

   De kreative ideer florerer, men hittil så har jeg hatt nok å gjøre med å overføre filer fra den ene til den andre pc-en. Nå angrer jeg på at jeg aldri før har tatt meg tida til å sortere bildene skikkelig, for det gikk opp for meg at det kunne være lurt å gjøre nå.
   Cassandra recently posted..Pudderdåsa tar ferie ;)My Profile

 6. erosy erosy says:

  Det var da veldig til nye innkjøp Cassandra :-) Gratulerer så meget – med begge deler! Måtte begge deler bli til stor hygge – nytte – og glede – i lengre enn lang tid fremover :-P
  erosy recently posted..Erosy 49: Vurdering av erotisk bilde 47.My Profile

  • Cassandra Cassandra says:

   Takker Erosy, det ble litt mye på en gang ja. Men jeg fikk plutselig noen penger jeg ikke hadde regna med rett etter jul, så da var det mulig å realisere litt mer enn det som var den opprinnelige planen. Er ikke akkurat vanlig med sånn kjøpemani her i huset nei ;)
   Cassandra recently posted..Oppdatering i BjørnehietMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge