Info om Bjørnehiet

Litt informasjon om Bjørnehiet, bør leses av alle som blogger i hiet eller har lyst til å blogge her.

Bjørnehiet er en privatdrevet bloggportal.
Den drives på rein idealisme og lyst til å skape et bloggested hvor det er mulig å ha det hyggelig. Vi har ikke satt opp noen regler eller brukeravtaler for å sikre det her, men satser på at bloggere og kommentatorer utviser normal høflighet og saklighet.

Alle bloggere er juridisk ansvarlige for innhold de tillater på sin egen blogg. Vi forutsetter at det ikke publiseres innlegg som strider mot norsk lov. Blir slikt oppdaget fører det til automatisk utestengelse.

Teknisk sett er enhver blogger sin egen redaktør på sin egen blogg. Derfor vil jeg påminne om at pressen (noe også bloggere kan sies å være del av) har en egen Redaktørplakat – og påminne om Vær varsom plakaten

Vi vil også påminne om at det finnes noe som heter Åndsverksloven (Lov om opphavsrett) i dette landet (og i andre land). Dette anbefales det også å sette seg inn. Både for å beskytte det du selv legger ut og for å ikke misbruke det andre har lagt ut.
*************************************

Noen har spurt hva vi krever av nye bloggere, hvordan de velges ut, om de kan få blogge her osv osv. Vi har ingen spesielle kriterier foreløpig. Om du er nybegynner, erfaren eller viderekommen har ingenting å si. Det er bare å melde seg på hvis du vil.

Teknisk sett bruker vi enkle løsninger her. Ønsker du en veldig teknisk avansert blogg så er ikke verken vi eller andre bloggportaler det rette. Da trenger du eget domene og full styring. Det kan vi også hjelpe med selvsagt, men ta da kontakt på mail: teknisk(a)starbear.no

Mail til teknisk ansvarlig her på bloggen er også teknisk(a)starbear.no Alle spørsmål av teknisk art stilles til den mailadressen. Maiader til de forskjellige bloggerne her utleveres ikke.

Siden dette er privatdrevet og at det gjøres på idealistisk grunnlag regner vi med at det tas hensyn til det. Både når det gjelder tekniske spørsmål, henvisninger og ønsker. Husk at også teknikeren deres har et liv ved siden av, jeg bor ikke i datamaskinen din :) Det kan ta tid før du får svar på mail, men det er absolutt raskeste og beste mulighet til å få svar.
Mvh Cassandra

OBS 1. juni 2013 går denne portalen over til å være betalingsbasert. 25,- pr måned pr nettsted/bruker. Det koster meg temmelig mange timer å vedlikeholde dette, og det er heller ikke gratis med serverleie.

Comments are closed.